Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Vaše bolest zubů zmizí během pouhých pěti minut, zkuste tento recept!

Jedna z nejhorších bolestí, kterou lidé v životě mohou cítit je bolest zubů. Říkáte si, jeden malý zub a kolik problémů a bolesti může způsobit. Naprosto vás ochromí, vy nemyslíte na nic jiného a jen vnímáte tu bolest.  Nezbývá tedy nic jiného, než spolknout prášek, aby se vám ulevilo. Je to však jen dočasné řešení a co více, ládujete do sebe chemii.

Triky, jak si ulevit od bolesti

Dnes existuje řada analgetik, které pomohou rychle. Chcete-li sáhnout po přírodní metodě, máme pro vás trik, jak na to. Tento jednoduchý trik vám pomůže snížit bolest zubů, dokud nenavštívíte svého zubního lékaře nebo dokud nezmizí bolest úplně. Co je k tomu potřeba?

bolest

Kostka ledu

Vše, co budete potřebovat pro tento trik je kostka ledu. Vezměte kostku ledu, umístěte jí mezi palcem a ukazováčkem. Třete kostku ledu v oblasti, která vás bolí po dobu pěti až sedmi minut. Třením kostky ledu na dané oblasti budete rušit mozek, což vám umožní nezaměřovat se na bolest. Téměř 90% pacientů, kteří dobrovolně vyzkoušeli tuto metodu, zjistilo, že je velmi efektivní. Bolest zmizela!

Vyzkoušejte i vy tuto metodu, zjistíte, že zabírá velmi rychle!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button