Přírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní lék na migrénu? Tento nápoj ji umí zmírnit!

Nepříjemná a silná bolest hlavy? Migréna. Objeví se ve chvíli, kdy to nejméně čekáme, kdy se to nejméně hodí. Vyznačuje se silnou a velkou bolestí hlavy. Někdy se k tomu mohou přidat halucinace, nevolnosti, závratě, citlivost na světlo, zvuk, brnění nebo necitlivost obličeje. Migréna je velmi nepříjemná a mnohdy vás vyřadí i na pár dní z běžného provozu.

Záchvat zvaný migréna

Tento stav trvá různě dlouho, může to být čtyři až dvaasedmdesát hodin. Všichni, kteří se s tímto nepříjemným stavem setkali, potvrdí, že to není nic příjemného. Když se migrénový záchvat objeví, většina lidí se snaží ihned sáhnout po léku proti bolesti. Ne vždycky to však pomůže tak, jak by mělo. Navíc u spousty lidí léky na bolest vyvolávají některé nepříznivé vedlejší účinky.

Sáhněte raději po přírodních metodách léčby migrény. Nic vás nestojí, jsou bezpečné pro lidské tělo a mohou dokonce lépe pomoci, než léky. Navíc přírodní metody jsou bez nežádoucích vedlejších účinků. Některé z níže uvedených složek jsou také hydratační. Jak si připravit nápoj, který může zmírnit projevy migrény?

Co budete potřebovat:

  • Šťáva z jednoho citronu
  • Sklenice vody
  • 2 polévkové lžíce Himalájské soli

Jak postupovat:

Ve sklenici vody smíchejte Himalájskou sůl a také vymačkanou šťávu z citronu. Celé zamíchejte a můžete konzumovat!

Jak jednotlivé složky fungují?

Voda – z ní je tělo tvořeno, proto když jí nebudete konzumovat, tělu tím neprospíváte. Když tělo není správně hydratováno, může do těla posílat signály, například bolest hlavy. To vás má upozornit, že je něco špatně, že je potřeba se napít.

Citronová šťáva – pomáhá zvyšovat imunitní systém díky vysokému obsahu vitamínu C. Pomáhá také odstraňovat toxiny z těla.

Himálajská růžová sůl – dodává do těla elektrolyty, minerály a další prvky, které odstraňují toxiny, zlepšuje hydrataci a cirkulaci v těle.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button