Zdravé tipy

Jak nás ovlivňuje měsíc a jak využít jeho sílu

Pokud si myslíte, že Měsíc vás neovlivní, jste na omylu. Měsíc může změnit příliv, a přesto jste si jistí, že vás neovlivňuje? Ve srovnání s oceánem?

Avšak ti z vás, kteří znají hranice své vlastní moci, pravděpodobně zkoumali lunární cyklus, aby využili energii Měsíce.

Ačkoli možná už víte o síle novoluní nebo úplňku měnícího váš život, pravda je, že i když je měsíc mezi těmito dvěma body (buď v jeho přibývajících nebo ubývajících fázích), může vás také účinně ovlivnit .

Zde jsou způsoby, kterými každá fáze měsíce ovlivňuje každou oblast vašeho života:

Když je novoluní, stanovíme si náš záměr.

Novoluní je přesně to, jak zní. Označují začátek nového cyklu a jsou ideálním časem pro zahájení nového projektu nebo nápadu.

Novoluní jsou vhodnou chvílí k vypracování plánu nebo položení základů pro to, co chcete v příštích šesti měsících projevit.

Chcete-li nový začátek, vyberte to, co chcete pustit a co byste chtěli projevit, a novoluní zvýhodní vaše úsilí.

První čtvrť dojdeme do akce

První čtvrť (což se stane asi týden po novoluní), dostanete měsíční zesílení energie, kterou potřebujete, abyste se dostali do akce, kterou jste si naplánovali..

Podle astrologů přináší připomenutí, aby jste zvedli své tempo a ujistěte se, že naše činy odpovídají našim slovům a plánům.

Pokud jste během novoluní slibovali, že začnete s novým cvičením, připravíte se na získání nové pracovní pozice nebo jakékoliv jiné plány, první čtvrť vám poskytne důvěru a energii další úrovně, kdy si můžete splnit své cíle. Nicméně to není čas ještě na impulsivitu. Nejlepší akce jsou dobře promyšlené, měřené a logické.

Když je měsíc v úplňku, výsledky jsou zřejmé

Úplněk je čas, kdy se projeví záměry, které jste si nastavili během novoluní. To je také důvod, proč jsou úplňky takový emocionální čas. Pokud nevidíte výsledky všech vašich snah, nejspíš asi přemýšlíte o tom, proč nejste tam, kde chcete být. Ať tak či onak, je to dobrý nápad, abyste se opravdu podívali na posledních šest měsíců a uvidíte, jak daleko jste došli, abyste mohli oslavit váš pokrok.

Poslední čtvrť, jsou týdny, kdy uvidíte skutečné výsledky vašeho úsilí

Jsou to týdny, kdy sklízíme odměny a užíváme plody naší práce. Nebo pokud ne, provedeme změny nutné k vyčistění cesty pro větší úspěch. Když měsíc ubývá, zbavujeme se odpadu v těle, ale i v životech a bytech.

Je dobré vyhodit v tento čas všechny nepotřebné věci, je to i dobré období na stříhání vlasů a na jakoukoliv akci, kdy se chcete něčeho zbavit. Věci, lidé a místa, o kterých jsme si mysleli, že jsme milovali a potřebovali v našich životech, se mohou ukázat jako nepotřebné pro nás.

Celkově je lepší tyto změny v krocích udělat a myslet na ně jako na nejlepší způsob, jak se dostat tam, kam opravdu chceme jít.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button