Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tato směs posílí váš imunitní systém a pomůže žaludku

Potřebujete-li posílit imunitní systém a zlepšit vaše zdraví, pak je ideální tato skvělá směs. Pomůže nejen imunitnímu systému, ale také vašemu žaludku. Umí spoustu věcí a nejlepší na něm je, že jde opravdu o přírodní suroviny. Do těla nedostáváte žádnou chemii, ale běžně dostupné ingredience.

Zvláštní kombinace

Na první pohled to může vypadat jako zvláštní kombinace, ale směs česneku a medu může zlepšit komplexně vaše zdraví mnoha způsoby. Stačí užívat směs medu a česneku na prázdný žaludek po určitou dobu a posílí se váš imunitní systém, detoxikace očistí celé vaše tělo a dokonce vám pomůže zvládat dobře stres. Jste nachlazení? Máte alergie? Tento perfektní lék může pomoci zmírnit příznaky a dokonce se rychleji uzdravíte.

Výhody česneku

Česnek byl, je a bude využíván k aromatizaci jídla. Využívá se již po tisíce let. Ve starověku se využíval také jako lék. Článek v časopise Journal of Nutrition uvádí, že starověký řecký lékař Hippocrates předepisoval česnek na různé nemoci. Tvrdil, že česnek může vyléčit například respirační problémy, zabíjet vnitřní parazity či účinně bojovat s únavou.

Nedávný článek z University of Maryland zase uvedl, že česnek ve skutečnosti zabíjel škrkavku ve zkumavkách. Studie nazvaná „Iowa Women’s Health Study“ ukázala, že ženy, které konzumovaly česnek, měly nižší možnost vzniku rakoviny tlustého střeva. A to není vše – další studie nazvaná „Preventing the Common Cold with Garlic Supplement zjistila“, že lidé, kteří konzumovali česnek, snížili příznaky běžného nachlazení až o 70 %.

Výhody medu

Studie publikována v Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine zjistila, že med je vynikající způsob, jak uzdravit rány. Závěry ukázaly, že med je stejně antibakteriální jako peroxid vodíku, udržuje ránu vlhkou a působí také jako bariéra proti možným infekcím.

Med také pomáhá pro léčbu popálení a žaludečních vředů. Medu se dokonce připisuje, že umí rychleji léčit chirurgické rány. Med má stejně antibakteriální vlastnosti při požití a může také skvěle pomoci při zotavení se z drobných onemocnění.

Výhody kombinace medu a česneku

Konzumace této směsi po dobu 7 dní můžete zlepšit své celkové zdraví. Před konzumací je vhodné brát ohledy na svůj stávající stav, popřípadě se domluvit přímo se svým lékařem. Tato směs může zlepšit funkci imunitního systému a může pomoci vašemu tělu a detoxikovat jej, i když tělo není nemocné. Med a česnek mohou mít pro vaše zdraví spoustu výhod.

Síra v česneku může pomoci snížit riziko onemocnění srdce, zabránit některým druhům rakoviny. Med může pomoci zabíjet některé bakterie H. pylori, které způsobují žaludeční vředy. Směs česneku a medu může pomoci vyléčit opravdu velkou spoustu onemocnění.

Například:

  • Oslabený imunitní systém
  • Záněty
  • Bolest
  • Infekce krve
  • Psoriasis

Vyzkoušejte tento přírodní lék, který umí působit na mnoho zdravotních problémů. Přemýšlíte, jak si tento lék vyrobit?

Ingredience:

  • Sklenice s víkem
  • 3-4 hlavičky česneku
  • 1 šálek syrového medu

Postup:

Oddělte jednotlivé stroužky česneku a pořádně očistěte. Následně nasypte stroužky do nádoby s víkem. Další věcí, kterou musíte udělat, je nalít přes česnek med. Ujistěte se, že jsou stroužky česneku zcela pokryté medem. Následně sklenici uzavřete. Nechejte směs několik dní působit při pokojové teplotě. Pak už jen konzumujte a uvidíte, jak skvělé výsledky bude mít na vaše zdraví a hlavně na váš imunitní systém!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button