CvičeníKrása

Nohy až do nebe. S těmito triky je získáte snadno

Každá žena touží mít dlouhé, štíhlé a krásné nohy. Ale komu je příroda nenadělila, ten si může o nohách modelek nechat jen zdát. Nebo snad ne? Jde získat dlouhé nohy i jinak?

Dlouhé nohy jsou obecně považovány za velmi atraktivní. Také proto se jako modelky vybírají vysoké dívky, které mají dlouhé nohy zcela přirozeně. Na takových nohách vypadá i každý model lépe a vynikne na nich jakákoliv barva, vzor či styl oblečení. Dlouhé nohy působí ladně a když jsou navíc hezky tvarované, pak jsou doslova magnetem na muže.

Pokud zrovna vy nejste majitelkou krásných dlouhých nohou, pak nemusíte smutnit. Stejně tak jako si makeupem napravuje nedostatky na obličeji, můžeme si pomocí řady triků opticky prodloužit nohy. Samozřejmě se z vás nestane přes noc dlouhonohá gazela, ale rozdíl bude jistě patrný. A ve spoustě oblečení budete hned vypadat lépe.

Vysoký pas

Pokud chcete významně opticky prodloužit délku svých nohou, pak zapomeňte na bokovky. Móda velice nízkých pasů už naštěstí odzvonila a opět se vrací trendy kousky s vysokým pasem. Ať už jde o kalhoty, sukně nebo džíny, vysoký pas je prostě velice slušivý. Vytvaruje vám ženský tvar postavy, a navíc významně prodlouží vaše nohy. Tím, že pas posunete výše, bude vaše horní polovina těla působit jako kratší a vaše nohy jako delší. Sami si to zkuste. V kabince si vyzkoušejte dva typy kalhot – jedny s nízkým a druhé s vysokým pasem a uvidíte, jak to promění vaši postavu.

Správné boty

I obouvání je docela věda. Některé boty totiž dokážou vaše nohy ještě více opticky zkrátit a dokonce z nich udělat takové malé dva nepřitažlivé válečky. Takovým kouskům se samozřejmě vyhýbejte a volte boty, které dokáží udělat přesný opak. Pokud máte krátkou sukni nebo šortky, volte boty v tělových odstínech. Ty totiž přirozeně splynou s tónem vaší pokožky a vytvoří iluzi delších nohou. Boty vám nevytvoří nevzhledný předěl mezi dolní části nohou a zbytkem nohy a celkově tedy vaše nohy budou působit delší. Pokud máte naopak dlouhé kalhoty a sukni, docílíte stejného efektu tak, že si obujete boty ve stejné barvě jako mají sukně či kalhoty. Vyhněte se také kalhotám, které končí těsně pod koleny, ty totiž nohy opticky zkracují.

Opálení

Bílé nohy jako stěna rozhodně nejsou něčím, čím byste se mohli chlubit. Opticky působí kratší a také jsou na nich hned vidět všechny nedostatky v podobně celulitidy, strií nebo křečových žil. Ale jemné opálení dokáže vzhled vašich nohou dramaticky proměnit. Budou působit štíhleji, více se na nich vyrýsují svaly, a navíc se i opticky prodlouží. A nemusíte spoléhat jen na slunce. Jemné opálení si můžete dopřát i v pohodlí domova díky samoopalovacímu spreji. Je to sice trochu kumšt vybrat takový, který nedělá oranžové fleky a skutečně funguje, ale tato metoda dokáže skutečně zázraky.

Konturování

Podobně jako si konturujeme obličej, abychom zdůraznily lícní kosti a skryly nedostatky, můžeme stejně pracovat i s našima nohama. Stačí přidat trochu tmavšího odstínu na strany vašich nohou a kolena, a naopak zdůraznit světlým odstínem střed stehen. Takto budou nohy působit štíhleji a budou vypadat vypracovaněji. Nezapomeňte vše řádně zapracovat do pokožky, aby nebyly přechody viditelné.

V jednoduchosti je krása

Při výběru sukní, šatů nebo kalhot sázejte na jednoduchost. Vyhněte se příliš vzorovaným kouskům a také zapomeňte na kalhoty, které mají příliš mnoho kapes nebo jiného zdobení. Ty jenom přidávají nohám na obejmu a opticky je zkracují. Volte jednobarevné kousky, které hezky kopírují tvar vašeho těla. Jasnější barvy použijte spíše na vršek těla a na spodek volte tlumené barvy. Tak se vám podaří vytvořit hezký vyvážený dojem celé postavy.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Jana H.

Zajímám se o sport, cestování a zdravý životní styl. Baví mě zjišťovat novinky ze světa alternativních metod ve zdravotnictví i kosmetickém průmyslu a ráda se o tyto tipy dělím i s dalšími čtenáři.

Podobné články

Back to top button