Spolupráce

Stále bojujete se zimou? Pořiďte si konvektor

Znáte ten nepříjemný pocit, když se vám zima vkrade do místnosti a vy ji cítíte po celém těle? Co uděláte, půjdete pro další svetr? Raději si zařiďte kvalitní přitápění. Někdy hlavní zdroj tepla nestačí vytápět, zejména při tuhých zimách. Pokud žijete v bytech, jistě vás mnohokrát potrápilo, když topná sezóna skončila příliš brzy nebo začala příliš pozdě. Zima je nepříjemná, a to jak v domácnosti, tak i v zaměstnání, člověk nedokáže relaxovat a soustředit se. Řešení je přitom snadné a velmi levné, stačí si pořídit elektrické konvektory.

Jaké má konvektor výhody?

Konvektor funguje velmi rychle, zajistí okamžité proudění horkého vzduchu, což během krátké chvíle vytopí celou místnost. Konvektory jsou, na rozdíl od ostatních druhů vytápění, velmi levné, lehké a lze je umístit téměř kamkoliv. Mohou být vaší rezervou, kterou si můžete zapnout kdykoliv během roku. Jako doplňkové nebo přídavné topení jsou nenahraditelné. Jsou také velmi malé a vyrábí se tak, aby esteticky zapadly do každého interiéru.

Pokud bydlíte v rodinném domě, kde jsou hlavním zdrojem kamna, jistě víte, jak je nepříjemné po ránu chodit ven do zimy pro dřevo, abyste si mohli zatopit. S konvektorem stačí zmáčknout tlačítko a můžete v klidu a teple dospat. Nenahraditelné jsou také v kancelářích. Jestliže je zaměstnancům zima, poskytnou skvělý a rychlý zdroj tepla, abyste mohli kancelář vytopit na přijatelnou teplotu.

Pokud máte malou rekreační chatu, kterou navštěvujete jen zřídka, mohou být konvektory i skvělým hlavním zdrojem tepla. Důležité je také kvůli prevenci vzniku plísní temperovat nevyužívané objekty, což je s týdenním časovačem moderních konvektorů jednoduché.

Konvektory dostupné na trhu se dělí podle výkonu v závislosti na velikosti vytápěných místností. Některé modely nabízí, automatické vypnutí v případě detekce otevřeného okna, nebo se dokonce v režimu časovače dokáží naučit, jak rychle se místnost vytopí a podle toho dynamicky měnit čas spuštění. Netrapte se zimou, když nemusíte, konvektory jsou rychlé a spolehlivé řešení.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button