Spolupráce

Obuv Nike Air Max 97 milují i celebrity

Tato obuv nebo spíš model, je znám již od roku 1997. Po celé délce podrážky je vidět bublina (odpružení) a svým celkovým designem se krapet liší. Vzhled obuvi je inspirován designem horských kol, ačkoli se nejdříve tvrdilo, že vzhledem napodobují japonské rychlovlaky šinkansen. Ať je to s inspirací pro výrobu této obuvi jak chce, pravdou zůstává, že jde o velmi zajímavý design obuvi. Líbí se všem milovníkům tenisek i retro stylu.

Výhodou je, že je lze sladit s téměř každým outfitem, ať už máte nohavice kalhot úzké či široké nebo zvolíte šortky. V dámské verzi se hodí i ke sportovním šatům a sukním. Díky prvotřídnímu pohodlí obuv vyžijete při sportování i při běžném nošení, kdy víte, že vás čeká dlouhé chození, pobíhání, stání a zkrátka hledáte pohodlnou obuv, abyste svým nohám odlehčili.

Pozor –  nejde o běžeckou obuv

Ovšem nejde o běžeckou obuv, aby nedošlo k omylu. Je rozdíl dobíhat autobus, jít si 15 minut zaskákat přes švihadlo a jít hodinu běhat. Na běhání vybírejte obuv v jiných kategoriích. Nike Air Max jsou výtečné pro volný čas, nikoliv pro běh. Jestliže však dáte přednost delší procházce či cvičení v posilovně, pak s klidným svědomím nazujte Nike Air Max 97 a dopřejte svým nohám komfort. Stejně tak to udělal i Cristiano Ronaldo či další celebrity.

Cristiano Ronaldo se stal zároveň i inspirací, pro zrození „záplatovaných bot“ (patchworkových). Ronaldova preferovaná barva je zlatá, ale vy si můžete opatřit například bílé tenisky. V oblibě je má také Paris Hilton. Tato obuv je oblíbená jak u běžné populace, tak u celebrit. Když jde o pohodlí, je úplně jedno, zda jste zpěvák, herec, fotbalista nebo prodavač. Kromě variant zlatá, bílá najdete tyto úžasné boty i v černé, červené, modré, zelené, a také různé barevné kombinace.

Pro koho je obuv určená?

Tato skvělá obuv, která přináší pohodlí a komfort, jakmile je nazujete, je určená dětem, ženám i mužům všech věkových kategorií. Vybere si úplně každý. Babička, maminka, vnuk, teta. Záleží jen na tom, jakou barvu či vzor si vyberete a na vašem umění sladit obuv s outfitem. Jak už jsme si prozradili výše, obuv je vhodná pro volnočasové aktivity a na běžné nošení. Na specifické sportovní aktivity však určeny nejsou.

Jestliže jste i vy zamilovali do této atraktivní obuvi, můžete se podívat na nabídku obuvi Nike na katalog Flexdog, který slouží jako rozcestník a pouze k vaší orientaci, nikoli nákupu. Samozřejmě tam najdete mimo jiné i další značky obuvi. To v případě, že hledáte obuv jak na běžné nošení, tak i na běh či basketbal.

Zdroj obrázku: Claudia K / Shutterstock.com

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button