Péče o tělo

Zbavte se přebytečných chloupků pomocí přípravků, které naleznete v kuchyni

Každý se snaží mít vlasy krásné, zdravé a lesklé. Nicméně jsou místa, kde byste se rádi zbavili přebytečných chloupků. Obzvláště ženy nechtějí mít černé chloupky na obličeji nebo jinde po těle. Existují přípravky, které vám pomohou odstranit tyto kosmetické nerovnosti, ať už se bavíme o mechanické depilaci nebo přípravcích, které jsou plné chemie. V tomto článku vám prozradíme recept, jenž zatočí s vaším problémem.

Přírodní depilační krém

Příprava přírodního depilačního krému je velmi jednoduchá. Stačí smíchat tři ingredience a máte hotovo. Na přípravu budete potřebovat:

  • Dvě čajové lžičky čerstvé citronové šťávy
  • Dvě polévkové lžičky cukru
  • Deset polévkových lžic vody

Všechny složky vložte do misky a pořádně promíchejte. Aplikujte depilační krém po směru růstu chloupků. Nechte působit cca 15-20 minut a poté opláchněte vodou. Při čištění jemně masírujte pokožku, abyste odstranili všechny přebytečné chloupky. Postup opakujte 2-3 krát týdně pro dosažení optimálních výsledků.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button