Jídlo a stravováníOstatníPéče o těloZdravé tipy

Konzumujte tuto snídani po dobu jednoho měsíce a zhubnete!

Nadbytek tělesného tuku vám brání v běžném pohybu, v běžném každodenním životě. Kromě toho také vede k vývoji srdečních chorob, cukrovky, zvyšuje riziko vzniku rakoviny, ztukovatění jater a podobně. Potraviny, které jsou naložené vlákninou, pomohou zaplnit žaludek na delší dobu, jsou ideální pro lidi, kteří se potýkají se zácpou. Pokud chcete zhubnout nadbytečné kilogramy a udržet si svalovou hmotu, pak doporučujeme konzumovat potraviny bohaté na bílkoviny. Poskytují dostatek energie pro každodenní činnosti.

Nebezpečná nadváha

Jestliže máte problémy s nadváhou, víte, že vám to může způsobit mnoho problémů v běžném životě. Mnozí lidé automaticky zahájí hladovku a myslí si, že jednoduše tak shodí přebytečné kilogramy jednoduše a rychle. To je však to nejhorší, co můžete udělat. Je nutno jíst pravidelně, vyváženě a potraviny, které jsou zdravé a chutné! Toto je jedna z nejzdravějších a nejchutnějších snídaní. Obsahuje vitamíny a minerální látky, které zlepšují vzhled a pokožku vlasů. Rovněž posílí organismus a srovnávají metabolismus.

Zdravá snídaně

Konzumování této snídaně může pomoci odstranit toxiny z organismu a může pomoci čistit střeva a to rychle a jednoduše. Kromě toho může řešit problémy s líným střevem, spaluje tuk a tím pádem pomáhá redukci vaší váhy. Po jednom měsíci konzumace této stravy uvidíte výsledky. Kromě toho bude vaše pleť, vlasy i nehty disponovat zdravím a tuky na břiše se budou pomalu ztrácet. Chcete-li přírodní způsob, jak si pomoci ke štíhlejšímu tělu, vyzkoušejte tuto snídani i vy. Je to velmi jednoduché a snadné!

Ingredience:

  • 300 ml kefíru
  • 2 lžíce ovsa
  • 1 lžička drceného lněného semínka
  • 1 lžička práškového kakaa
  • 5 až 7 masitých švestek

Postup:

Snídani připravte večer a konzumujte ráno. Dejte do nádoby švestky, které zalijete vroucí vodou a nechejte pět až deset minut. Do té doby rozdrťte oves a přidejte kakao. Smíchejte s kefírem, následně nakrájejte švestky na malé kousky a přidejte do směsi. Vše promíchejte v mixéru a uložte do lednice. Dopoledne či ráno si vychutnejte tuto zdravou snídani. Výsledky na sebe nebudou dlouho čekat.

Jaké je tajemství této snídaně?

Jde o nápoj, který skutečně funguje. Kefír pomáhá dostat váš metabolismus pod kontrolu, pracuje optimálně. Dále pomáhá vaše tělo detoxikovat. Kromě toho nebyly nalezeny žádné kontraindikace. Přítomnost kvasinek a bakterií v kefíru jsou efektivní a udržují vaše tělo v pořádku a zdravé. Všichni, kteří kefír zařadili do své stravy, říkají, že se jejich tělesný tuk snížil a to zejména v oblastech, kde se ukládal a hromadil.

Pijte tento zdravý nápoj po dobu jednoho měsíce a uvidíte, jak skvělé výhody má. A to vše bez vedlejších účinků.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button