Přírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní recepty na odstranění cyst a fybromů

Ženský čaj

Potřebujeme: 1 lžičku kontryhelu, 1 lžičku řebříčku, 1 lžičku kopřivy, 1 lžičku maliníku, 3 dl vroucí vody
Postup: Léčivky přelijeme vroucí vodou a vše necháme 10 minut louhovat. Poté přecedíme a můžeme popíjet. Tato pitná kúra by měla trvat 6 týdnů.

Po 6 týdnech doporučuji pokračovat s touto čajovou směsí:

Ženská čajová směs

Potřebujeme: 1 lžičku kontryhele, 1 lžičku lékořice, 1 lžičku damiány, 1 lžičku třezalky, 3 dl vroucí vody
Postup: Bylinky přelijeme vroucí vodou a vše necháme 10 minut louhovat. Poté přecedíme a můžeme popíjet. Tato pitná kúra by měla trvat 6 týdnů.

Sedací bylinková koupel

Potřebujeme: 2 lžíce řebříčku, 1 hrst kontryhele, 2 lžíce květů heřmánku, 1 lžíci drcené dubové kůry, 1 litr vroucí vody, dětskou vaničku (či větší nádobu), ručník
Postup: Léčivky zalijeme vroucí vodou a vše necháme 30 minut louhovat. Po uplynutí této doby přecedíme a čaj přilijeme k teplé vodě do vaničky. Sedací koupel by měla trvat 10 minut. Provádíme si ji 4× týdně po dobu 3 měsíců.

Přírodní recept na odstranění cyst a fybromů

60 gramů listů z netřesku

100 gramů medu

1 skleněnou uzavíratelnou nádobu

Pokud si budete chtít připravit více tohoto přírodního léku, můžete použít i větší množství surovin v uvedeném hmotnostním poměru 6:10 netřesku a medu.

Příprava

Příprava tohoto receptu je vskutku jednoduchá:

1. Nakrájejte nadrobno listy netřesku a vložte je do skleněné nádoby

2. Zalijte listy medem a obsah dobře zamíchejte.

3. Nádobu uzavřete a nechte odstát 2 až 3 dny.

4. Váš lék na cysty a fibromy je hotový.

Užívání

Lék užívejte v množství 1 až 2 čajové lžičky každý den, hned ráno před snídaní na prázdný žaludek. Je velmi důležité, abyste po jeho užití alespoň 2 hodiny nic nejedli.

Pokračujte v jeho pravidelném užívání až do odstranění cysty či fibromu.

Jak lék funguje na cystu a fibrom

Tento přírodní lék pomůže vašemu tělu zbavit se toxinů.

Navíc stimuluje i metabolismus a tvorbu trávicích enzymů. Ty jsou důležité nejen pro samotné trávení, ale i pro odstraňování nechtěných tkání jako jsou cysty nebo fibromy.

Účinnost přípravku je ještě vyšší během podzimních či zimních měsíců, které se u mnoha lidí vyznačují sníženou fyzickou aktivitou.V tomto období se detoxikace stává obzvláště důležitou. Navíc lékaři v Rusku doporučují tento lék i na léčbu kardiovaskulárních onemocnění.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button