Jídlo a stravováníZdravé tipy

Zadržuje vaše tělo tekutiny? S tímto nápojem už nebude

Kromě toho, že je nápoj z jablek a skořice levný, má i další výhody, zejména ty zdravotní. Vaše tělo se vyčistí od toxinů a jednoduše dojde k urychlení metabolismu. Dva základní předpoklady pro úspěšné hubnutí budou splněny a vy se můžete těšit do plavek!

Příprava nápoje je snadná a budete potřebovat pouze 3 ingredience – vodu, skořici a jablko. Nápoj je bohatý na antioxidanty, které pomáhají stabilizovat hladinu krevního cukru v krvi. Tím také nepřímo sníží vaší chuť na další konzumaci cukrů. Cílem není podpořit nadměrnou sekreci inzulínu, ale naopak jí vyrovnat. Provokování inzulínu podporuje ukládání tuku v těle.

Podle mnoha odborníků je to právě skořice, která udržuje sekreci inzulínu pod kontrolou, což umožňuje úspěšné spalování tuků. Studie dokazují, že stačí půl lžičky skořice denně a snížíte hladinu špatného cholesterolu. Ve výsledku vám tento prostý fakt zlepší trávení a sníží triglyceridy.

Potřebné ingredience a postup:

  • 1 jablko
  • 1 ks skořicové kůry nebo lžička sypkého skořicového prášku
  • 1,5-2 litry převařené nebo filtrované vody

Jablko nakrájejte do mísy, přidejte skořici a zalijte vodou. Nechte směs odstát asi tak hodinu až dvě a potom pijte v rozdělených dávkách po celý den. Nápoj odstraňuje přebytečnou tekutinu z těla, pomáhá redukovat tělesnou váhu a podporuje metabolismus.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button