Jídlo a stravování

Nakládaná zelenina má pro tělo skvělé účinky

pickled-jalapenos-preserve-preserved

Nakládané okurky nebo jiná zelenina je skvělá, ať už samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu. Lák je však pro tělo prospěšný a pomáhá odstranit křeče a dehydrataci. Je to z toho důvodu, že je plný elektrolytů, které tělo potřebují a probiotika z okurek vyživují tělo. Nakládaná zelenina má tedy spousty výhod. Níže vám přinášíme ty nejdůležitější pro naše tělo.

Výhody nakládané zeleniny

Nakládaná zelenina je pro tělo skvělým energetickým doplňkem. Především lák umí s tělem dělat zázraky.

Snižuje svalové křeče

Při tvrdém tréninku se tělo velmi potí. To způsobuje nerovnováhu sodíku a draslíku v těle. Z toho důvodu se objeví svalové křeče. Lák však může rychle a účinně snížit křeče a zklidnit svaly. Pro snižování křečí je účinnější o 45%, než čistá voda.

Zmírňuje pálení žáhy

zeleninaNakládaná zelenina může být velmi účinná při zklidnění podrážděného žaludku a při potížích s pálením žáhy. Rozhodně to vyzkoušejte.

Pomáhá s popáleninami

Lák může pomoct při popáleninách. Snižuje podráždění a také hydratuje tělo při ztrátě tekutin během popálení.

Zdroj

Zanechte komentář