Péče o tělo

Chcete si narovnat vlasy? Zapomeňte na žehličku! Použijte vodku, banány a celer

Žehlička na vlasy je nepostradatelným pomocníkem pro ženy, které chtějí mít krásně rovné vlasy. Pomocí ní se během chvíle stanou z kudrnatých vlasů rovné. Ovšem časté používání žehličky na vlasy a časté rovnání vlasů s pomocí chemických látek vaše vlasy poškozuje. Takovéto vlasy slábnou, jsou jemné, křehké a snadno se lámou. Co s tím?

Pomůže příroda

Pomoc hledejte v přírodě a nejlépe u sebe v kuchyni. Ano, i když to tak nevypadá i v kuchyni můžete najít potraviny, které pomohou v honu za rovnými a lesklými vlasy. A takovéto vlasy budete mít bez agresivní léčby, bez chemie.

Jak dosáhnout lesklých a rovných vlasů?

Vodka

Zdá se to zvláštní, ale je to tak. Vodku smíchejte s kondicionérem a pak už jen stačí jej na vlasy aplikovat. Nízká hodnota pH pomůže narovnat vlasy. Ovšem vodka má tendenci vlasy vysušovat, proto tento krok nedoporučujeme dělat až moc často. O tomto triku ví dokonce také slavná modelka Eva Herzigová, která jí používala pro své blond vlasy.

Kokosový olej

Máte mírně kudrnaté vlasy? Pak pomůže kokosový olej. A jak na to? Stačí jej vetřít do vlhkých vlasů, učesat je a nechat uschnout.

Celer

banana-1025109_960_720V mixéru umixujte celer a přidejte trochu vody. Tuto směs aplikujte na vlasy a nechejte působit několik  minut. Poté ji opláchněte a vlasy umyjte šampónem.

Banán a papája

Rovné vlasy? S banánem a papájou to jde snadno. Namixujte zralé banány, papáju a dvě čajové lžičky medu. To vše si dejte do vlasů a nechte působit. Jakmile jsou vlasy zcela suché, umyjte je a vysušte.

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button