Péče o těloZdravé tipy

Nemůžete spát? Vyzkoušejte tento rituál!

Také znáte ten pocit, když ležíte v posteli, je hluboká noc, všichni a všechno okolo vás spí, ale vy pořád nemůžete usnout? Přetáčíte se ze strany na stranu ve snaze najít tu správnou polohu? Počítáte ovečku za ovečkou a pořád nic? Už teď víte, že ráno budete naprosto k ničemu, bude se vám chtít spát a budete muset do sebe kopnout několik hrnků s kávou, abyste den zdárně přežili. Tomu se říká nespavost. Pokud s ní máte problémy a nemůžete usnout v normálním čase, kdy většina z nás, pak nezoufejte, existuje řešení.

Schránka 01

Tento trik je jednoduchý, možná někomu přijde až směšně jednoduchý, ale funguje. Pravidelně jej provádí jedna žena ze Spojených států. Poradila jí ho její babička a každému, kdo jej provádí, pomůže pomalu se uvolnit a uklidnit.

Jestliže i vy trpíte nespavostí, pak vyzkoušejte tento jednoduchý trik. Zdá se vám to divné? Vyzkoušejte to, za to přeci nic nedáte, mnoho lidí tvrdí, že to skutečně pomáhá.

A v čem ten trik spočívá?

Zhasněte světla a lehněte si do postele. Když pohodlně ležíte, začněte pohybovat prsty u nohou a počítat pozpátku od 1000. Tedy 1000, 999, 998…. Tento možná až příliš jednoduchý rituál vás pomalu dostane do stavu meditace a to pomůže snadněji se uvolnit a následně usnout.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button