Jídlo a stravováníPéče o tělo

Potřebujete zhubnout? Pijte tento lněný čaj!

Hubnutí je častým koloběh ženského života. Neustále hubneme, přibíráme a zase hubneme. Hledáme nové a nové metody, diety a produkty, které více či méně pomáhají v hubnutí. Jaro je tady a mílovými kroky se blíží léto, to pro mnoho lidí znamená připravit své tělo do plavek a tak začínají hubnout a držet nejrůznější diety. Jenže, jak na to? Nemusíte své tělo trápit hladovkou nebo dietami, stačí tento nápoj, který bude pro vaše hubnutí velká pomoc!

Jedinečný a zdravý nápoj

Lněné semínko byste měli do svého jídelníčku zařazovat častěji. Disponuje velkým množstvím vitamínů, minerálních látek, mastných kyselin a vlákniny. Je skvělé pro očistu těla od toxinů a škodlivých látek, pomáhá snižovat krevní tlak a také snižuje chuť k jídlu. Chcete-li dosáhnout perfektní postavy, pak je to skvělá volba, jelikož pomáhá při odbourávání tuků. Když si připravíte lněný čaj, dostanete do těla všechny tyto potřebné látky a podpoříte hubnutí. Příprava čaje je jednoduchá, zvládnete jí i vy doma.

Ingredience:

  • 3 lžíce lněného semínka
  • 1 litr vařící vody

Jak čaj připravit?

Je to jednoduché, ve večerních hodinách nalijte litr vařící vody přes lněné semínko a nechte stát přes noc. Další den budete mít již dopoledne hotový silný výluh.

Jak tento čaj konzumovat?

Pijte 150 ml lněného čaje 3 – 4 krát denně a to vždy půl hodiny před jídlem. Doporučujeme pít lněný čaj po dobu 10 dní a poté je nutné udělat si deseti denní přestávku.

Když budete pravidelně konzumovat tento nápoj, neujdou vám změny, které budete moci pozorovat na vašem těle. Vaše kůže bude jasnější, zdravější, pevnější a elastická. A co více, ještě k tomu čaj podpoří hubnutí, pomůže vám zhubnout. Lněný čaj není vhodný pro všechny, nedoporučuje se pro lidi, kteří mají problémy s játry a ledvinovými kameny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button