Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Cítíte se poslední dobou unavení? Pak je ten správný čas pro detox ledvin

Ledviny jsou žlázy, které nepřetržitě pracují a to bez zastavení, celý den a také celou noc. Zastávají mnoho důležitých funkcí v lidském těle. Kromě jiného pomáhají udržovat vaše zdraví, jestliže fungují tak, jak by měly. Ledviny jsou takový přírodní krevní filtr, produkují hormony a v močovém systému zastávají důležitou funkci.

Přírodní lék pro čištění ledvin

Jestliže je poslední dobou vaše stravování špatné, vede to ke ztrátě nebo naopak nabývání hmotnosti. Pak jistě budete chtít, aby vaše ledviny pracovaly lépe. Můžete vyzkoušet detoxikační šťávu, která pomůže zvýšit vaši energii a to velmi rychle. Jde o přírodní lék, který si jednoduše vyrobíte v pohodlí domova.

feeling-tired-lately-it-might-be-time-for-a-kidney-detox-juice1-600x400

Co je potřeba?

  • 2 kusy střední mrkve
  • 1 kus velké okurky

Jak nápoj připravíme?

Příprava šťávy je velmi jednoduchá. Umyjte mrkve a okurky, dejte do mixéru a velmi dobře promíchejte. Nápoj poté můžete ihned konzumovat. Čím dříve tento nápoj dostanete do těla, tím více živin z něj získáte. Živiny se absorbují do těla ihned poté, co se této detoxikační šťávy napijete. Nezbývá tedy nic jiného, než jen popřát na zdraví!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button