Péče o těloPřírodní léčba

Tato metoda pomáhá eliminovat toxiny v těle

Dnešní životní styl je rychlejší. Lidé jsou zaneprázdnění, mají méně času a tím pádem mohou sklouznout k nezdravému životnímu stylu. Tělo je tak míň a míň zdravé a náchylnější k nemocem. V těle se často usazují toxiny a to rozhodně není dobré. Jak toxiny v těle eliminovat?

Nohy trpí nejvíc

Vaše nohy trpí nejvíce. Jsou pod neustálým tlakem, nesou celou lidskou váhu a nepohodlná obuv může tento problém a zdraví dokonce ještě zhoršit. To celé může vést ke vzniku či zhoršení křečových žil, popraskaných pat nebo různým infekcím. Samozřejmě hledáte způsoby, jak se toho zbavit.

Po celém dni v práci a běhání okolo domácnosti a dětí si chcete vychutnat jen klid, pohodu a dát nohy nahoru. Existuje několik způsobů, jak nohy uvolnit a to zcela přirozeně. Můžete si dopřát tento jednoduchý recept, který vám nijak neublíží. Udržujete nohy v teple, eliminuje zápach, zklidní vaše nohy a také pomáhá zabíjet bakterie a plísně.

Jednoduchý recept, který funguje

Přinášíme vám recept, který je jednoduchý a funguje! Stačí využít přírodní produkty jako olivový olej nebo Epsom sůl. Odstraníte z těla všechny škodliviny, zmírníte bolest nohou a vyhnete se všem možným problémům, které se mohou objevovat. Epsom sůl pomáhá zvyšovat hladinu jódu, což má vliv na vaše nohy. Jak si připravit tuto jednoduchou detoxikační metodu?

Ingredience:

  • Epsom sůl
  • Éterický olej z máty
  • Olivový olej
  • Mátový čaj
  • Citronová šťáva
  • Mísa horké vody

Postup:

Vezměte mísu horké vody a do ní postupně přidejte všechny ingredience. Vše dobře a pečlivě promíchejte. Máte připravenou lázeň pro vaše nohy. Do této směsi vnořte nohy a nechejte působit asi patnáct minut. Nakonec opláchněte vodou. Během působení této směsi můžete relaxovat v klidu v křesle, s relaxační hudbou nebo pleťovou maskou. Také se doporučuje ošetřit nohy pemzou. Odstraníte všechny mrtvé kožní buňky.

Jaké jsou výhody této lázně?

Pomáhá zmírňovat stres – touto lázní můžete pomoci zmírnit stres. Tato vodní lázeň je bohatá na hořčík, který obsahuje Epsom sůl. Trpíte-li stresem a celkovou nervozitou, pak je hořčík skvělým řešením. Vyzkoušejte to!

Pomáhá uvolňovat vaší mysl – podle reflexologie, což je starodávný alternativní lékařský přístup, který léčí různé zdravotní podmínky tím, že stimuluje reflexní body na nohách, může pomoci tato metoda uvolnit vaší mysl. Na nohách najdete několik nervů, na které se tato lázeň zaměřuje a poskytuje úlevu.

Pomáhá detoxikovat tělo – lidé se všeobecně snaží udržovat tělo zdravé a čisté. Odstraňte škodliviny z vašeho těla. Neovlivňuje pouze pokožku, ale také může pomoci s trávicími problémy. Citron a máta peprná jsou skvělými pomocníky, pokud jde o detoxikaci. Tato lázeň umí velmi dobře eliminovat všechny toxiny z vašeho těla.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button