OstatníPéče o těloZdravé tipy

Jak se zbavit tukových polštářů na bocích? Tento jednoduchý trik vás jich zbaví přes noc!

Hubnutí je věčný kolotoč, ženy často hledají nejrůznější diety a fígle na to, jak zhubnout. Vyzkoušeli jste už úplně všechno – metody, které by vaše tělo vytvarovaly do těch ideálních parametrů. Jenže, nic nepomáhá.

Cvičení a pohyb

Stále je nejvíce úspěšný a propagovaný způsob hubnutí je správná zdravá strava a pravidelný pohyb. Někdy to však není úplně úspěšný způsob a je třeba k tomu přidat i ještě něco jiného, něco navíc. Podle studie, kterou provedl „statický výzkumný ústav“ jen osm procent ve svém rozhodnutí vytrvá a v praxi uspěje.

Přinášíme pět jednoduchých způsobů, jak zatočit s tukovými polštářky na bocích. A co víc, vy ani nemusíte opustit dům! V následujícím videu najdete, jak na to.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button