OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Jak detoxikovat celé tělo, abyste nikdy nebyli nemocní a unavení?

Stále víc a víc lidí a to dokonce i těch mladších trpí problémy se zdravím. Objevují se u nich chronická onemocnění, autoimunitní stavy nebo dokonce rakovina. Lidské tělo není dokonalé, má své slabiny. Expozice toxinů v životním prostředí může změnit naše geny, což vede k fyzickým poruchám.

Skvělé přírodní účinky

Zázvor je zázračné koření, které bylo k léčbě používáno tisíce let. Má protizánětlivé, proti-vředové a antioxidační účinky. Navíc, jde o jednu z nejlepších detoxikačních bylin. Pomáhá v čištění a detoxikaci těla. Detoxikační vlastnosti zázvoru mohou přispět k jeho vysoké koncentraci gingerolu a shogaolu. Tyto látky mají protizánětlivé a antispasmodické účinky na gastrointestinální systém.

Na druhé straně Epsom sůl se v mnoha různých kulturách využívala již stovky let. Epsom sůl se od těch tradičních liší tím, že v ní najdete čistou minerální sloučeninu hořčíku a síranu. Tyto minerály mají velmi silné zdravotní výhody, které mohou zlepšit schopnosti detoxikace těla. Oba minerály, hořčík i síran se snadno vstřebávají do kůže a do krevního oběhu těla. Kůže je vysoce porézní membrána, která pohlcuje minerály a odstraňuje toxiny každý den.

Použitím silné minerální báze, jako například Epsom sůl, vytváří proces, který se jmenuje reverzní osmóza. Jde o proces, který táhne sůl a škodlivé toxiny z těla ven a dovoluje hořčíku a síranu proniknout do těla. Vyzkoušejte i vy tento zázračný lék, tuto skvělou zázvorovo – epsomovou koupel. Jak na to?

Ingredience:

  • 1 šálek Epsom soli
  • ½ šálku mletého zázvoru
  • Několik kapek zázvorového esenciálního oleje

Postup:

Ze všeho nejdřív naplňte vanu horkou vodou, přidejte Epsom sůl, zázvor a zázvorový esenciální olej. Můžete použít buďto čerstvý strouhaný zázvor nebo zázvorový prášek. Do takovéto koupele ponořte své tělo na 15 – 20 minut.

Nebuďte překvapeni, pokud budete pokračovat v pocení i několik hodin po této koupeli. Doporučujeme po koupeli dostatečný pitný režim, doporučujeme zvýšit příjem vody, aby tělo nebylo dehydratované.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button