Péče o těloPřírodní léčba

Odstraňte akné a černé tečky do pěti minut

Černé tečky a akné se může objevit kdekoliv na těle. Není to hezké na pohled a spousty žen se uchylují k různým metodám, jak se této nevzhledné problematiky pleti zbavit. Co je za vznikem černých teček?

Jak vznikají černé tečky

Ve většině případů vznikají černé tečky ucpanými póry, špatnou stravou, hormonální nerovnováhou, mastnou pletí nebo vlasy. To všechno však můžeme ovlivnit. Jenže co dělat, když už máte černé tečky a chcete se jich zbavit? Přinášíme vám jednoduché řešení, které vás zbaví černých teček do pěti minut.

Co potřebujete:

  • polovinu citrónu
  • pár kapek medu

Smíchejte citron a med. Vytvořte mastičku, kterou nanesete na problémové oblasti. Nechte zhruba pět minut působit a poté vše spláchněte studenou vodou. Výsledky se dostaví již po prvním použití. Vaše pokožka bude jemná, hebká a čistá. Ošetření opakujte několikrát týdně.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button