Péče o těloPřírodní léčba

Zbavte se volných radikálů přírodní detoxikací

Tento přírodní lék zabrání výskytu volných radikálů v organismu, které způsobují nejzávažnější choroby a řadu problémů spojených s nemocemi srdce a oběhového systému. Prastarý recept pochází z německého lidového léčitelství a kombinuje tři mimořádně zdravé potraviny, které mají pozitivní účinky na lidské tělo.

Na co je dobrý

Tradiční německý recept vám pomůže v prevenci a léčbě ucpaných tepen. Také je užitečný pro regulaci zvýšené hladiny tuků v krvi. Zároveň zabraňuje únavě organismu, léčí infekce, čistí játra a posiluje imunitní systém.

Přírodní lék je účinnou zbraní proti volným radikálům v těle, které zapříčiňují řadu onemocnění. Zde vám přinášíme ingredience:

  • 4 celé větší hlavičky česneku
  • 4 citróny s kůrou
  • kořen zázvoru (cca 3-4 centimetry)
  • 2 litry čisté vody

Příprava:

radikályOmyjte citróny a nakrájejte je na kousky. V případě, že nemáte organický citrón, ošetřete kůru pomocí roztoku octa a vody. Oloupejte česnek a společně s citrónem a zázvorem jej dejte do mixéru. Vytvořte hladkou směs, kterou vložte do hrnce a zalijte dvěma litry vody. Za stálého míchání přiveďte celou směs k varu. Jakmile dojde k bodu varu, hrnec odstavte a nechte vychladnout. Studenou směs proceďte skrze sítko do připravených nádob.

Používejte tento elixír každý den (2 dl) nejméně 2 hodiny před jídlem nebo na lačný žaludek. Účinky léku se dostaví zhruba za tři týdny. Po tomto cyklu si dejte jeden týden pauzu a celý postup můžete opakovat. V případě, že vám nápoj nechutná, přidejte trochu medu. Uvidíte, že se vám po pár týdnech uzdraví organismus a budete se cítit plní energie.

Kombinace citrónové vody a česneku zabraňuje ucpání cév a vzniku kamenů v orgánech. Citrón zároveň neutralizuje zápach česneku. Před každým použitím protřepejte obsah lahvičky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button