Péče o těloPřírodní léčba

9 přírodních léků pro zvětšenou prostatu

Mnoho mužů nad padesát let má problémy s prostatou. Prostata je žláza, kterou najdete u mužů. Má vzhled kaštanu a nachází se v oblasti močové trubice. V podstatě jsou tu dva zásadní problémy, rozšíření nebo záněty.

Příznaky a příčiny

Mohou se objevit dva varovné příznaky. Časté vyměšování moči a problémy s močením. Jako další příznaky i třeba bolest ve spodní části zad nebo bolest v nohou či v bocích.

Přinášíme devět přírodních léků, které mohou pomoci zvětšené prostatě:

  • Promíchejte a nakrájejte 100 g celeru, 20 g dýňových semen, citrónovou šťávu a 1 lžičku olivového oleje. Smíchejte vše, dokud není směs homogenní. Užívejte polévkovou lžíci večer, předtím, než půjdete spát.
  • Konzumujte slunečnicová semena, a to od 17 – 19 hodin, pro vaše tělo je to nejlepší, jelikož tělo umí optimálně semena zpracovat.
  • Konzumujte ve stejnou dobu křepelčí vejce, a to po dobu dvou týdnů.
  • Pijte 0,33 ml dýňového oleje třikrát denně po dobu třiceti dnů.
  • Udělejte si čaj z lískových listů. Smíchejte šálek vařící vody se lžící suchých lískových listů. Nechejte vychladnout. Konzumujte dvě lžíce několikrát během dne.prostata
  • Dejte do hrnce čtyři šálky vody a přidejte 30 g nasekaného borovicového jehličí. Vařte po dobu deseti minut na nízké teplotě. Rozdělte tento čaj na pět šálků, které budete popíjet během jednoho dne.
  • Uvařte společně tři lžíce strouhaného chřestu a 30 ml vody. Nechte tento čaj v termosce. Porci rozdělte po 10 ml třikrát denně.
  • Vezměte ½ šálku horkého mléka, přidejte k němu čtyřicet kapek roztoku alkoholu (20%). Tento nápoj popíjejte třikrát denně před jídlem.
  • Vytvořte si směs z jedné malé hlavičky cibule a jedné polévkové lžíce medu.

Nejste si jisti výše zmíněnými metodami v souvislosti se svým zdravím? Můžete je konzultovat se svým lékařem, který vám poradí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button