Péče o těloPřírodní léčba

Cibule je silnější, než si myslíte. Vyléčí řadu nemocí

Cibule má úžasné léčivé vlastnosti. Již celá století se užívá pro léčbu celé řady onemocnění. Mnoho lidí využívá těchto vlastností a léčí díky ní nachlazení, kašel nebo řadu infekcí. V tomto článku si ukážeme, jaké nemoci vám tedy cibule vyléčí. Jdeme na to.

Ucpaný nos

Při léčbě ucpaného nosu můžete použít cibuli. Vše, co je potřeba udělat je oloupat cibuli a nakrájet ji. Nakrájenou cibuli vložte na rozehřátou pánev a nakloňte nad ní hlavu. Zhluboka dýchejte a inhalujte vůně, které cibule pouští. Po pár minutách budete moci volně dýchat a ucpaný nos je minulostí.

Kašel

cibuleMnoho jedinců užívá sirup proti kašli, který je plný různých látek s pofidérním účinkem. Místo chemických přísad užívejte cibuli. Stačí si cibuli nakrájet na malé kousky a sníst je. Zbavíte se kašle a navíc pomůžete rychleji vyléčit infekci.

Nevolnost

Rozkrojte cibuli na polovinu a každou vložte do podpaží. Držte po celou dobu, než pocítíte úlevu. Možná tomu nevěříte, ale skutečně to funguje.

Ušní infekce

Zánět středního ucha může být celkem bolestivý. Proto využijte účinky cibule a zbavte se tohoto problému, co nejdříve. Jediné, co musíte udělat, je vzít kousek cibule a vložit ji do ucha. Nasaďte si čepici, ať vám cibule přes noc nevypadne. Ráno cibuli vyndejte a pocítíte úlevu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button