Rakovina žaludku je velmi vážné onemocnění, kterému je však možno v rámci prevence, předcházet. Stačí, když budete konzumovat tuto magickou složku, která je skvělou prevencí proti rakovině. Jde o klasické zelí. Je dostupné a můžete jej konzumovat během celého roku. V létě čerstvé, v zimě zase nakládané.
Zdroj vitamínu C
Zelí je velmi dobré pro lidský organismus, považujeme jej za velmi potřebné pro tělo. Je nejbohatší na vitamín C, má léčivé vlastnosti a vysoké výživné vlastnosti. Připravit jej můžete v pohodlí domova, je to velmi jednoduché.
Příprava kysaného zelí:
Ingredience:
- 15kg zelí
- 0,5kg mořské soli
- 6 bobkových listů
- 1 polévková lžíce celého pepře
- Pár kousků kdoule
- anýz, jablka, hrozny (dle vašeho uvážení)
Příprava:
Připravte si plastový sud. Dejte do něj nakrájené zelí, přidejte sůl, všechno koření. Zalijte vodou a uzavřete víkem. Celý proces kvašení trvá asi měsíc, proto je důležité čekat.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.