Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Bolesti zubů může vyléčit aplikace chladu

Bolest zubů je jednou z nejhorších bolestí vůbec. Kdo to někdy zažil, určitě ví, jak moc bolest zubů umí zatížit běžný život. Snad každý z nás někdy cítil bolesti zubů a přemýšlel, jak se s tou bolestí co nejlépe vypořádat. Vyzkoušet můžete mnoho věcí, obklady, pilulky na bolest zubů a podobně. Jenže nic nemusí pomoci a bolesti se stávají mučivější a doslova vás ochromují.

trik

Trik proti bolesti zubů

Naštěstí pro vás, co nyní čtete tento článek, přinášíme jeden trik, který umí snížit bolest zubů do chvíle, než zajdete ke svému lékaři. Tento trik můžete aplikovat do doby, než bolest úplně zmizí. Nestojí žádné peníze.

Co je potřeba?

Ptáte se, co je pro tento trik potřeba? Kostka ledu! Jak jednoduché, že? Vezměte kostku ledu palcem a ukazováčkem. Přiložte k oblasti, která vás bolí a po dobu pěti až sedmi minut ledujte a třete. Během tohoto tření se bude váš mozek soustředit na kostku ledu a může tak zapomenout na bolest. Přibližně 90% pacientů, kteří vyzkoušeli tento jednoduchý trik, přiznali, že se jim ulevilo a udělalo lépe.

Vyzkoušejte tento trik, nic nestojí, je až nečekaně účinný!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button