Jídlo a stravováníPéče o tělo

Džus, který vás postaví na nohy

Tento džus je doporučován lidem, kteří trpí vážnou nemocí. Účinné látky obsažené v džusu obnovují energii a čistí krev. Výroba je přitom velmi jednoduchá a rychlá. Pokud se necítíte fit, tento džus vás postaví na nohy.

Jednoduchá výroba, skvělé účinky

Šťáva je směs řepy a mrkve. Možná se vám udělalo nevolno. Nebojte, nejste jediní. Nicméně dejte tomuto džusu šanci. Šťáva z řepy a mrkve je doporučována po celá desetiletí lidem, kteří si procházejí závažnou nemocí. Jedná se o ideální zbraň proti vedlejším účinkům chemoterapie. Přestože džus není příliš chutný, nepřestávejte ho pít, protože přináší skvělé výsledky. Tento džus je však vhodný pro každého, kdo chce posílit imunitu a zlepšit své zdraví.

Pokud trpíte nedostatkem energie, trpíte depresemi a jste vyčerpaní, tohle je přesně věc, kterou potřebujete.

Složení

  • řepa (1 kg)džus
  • citron (1)
  • mrkev (1/2 kg)
  • pomeranče (3)
  • jablka (3)
  • med (1 kg)

Příprava

Umyjte všechny ingredience a vhoďte je do mixéru. Pořádně rozmixujte a vzniklou směs rozlijte do několika skleněných lahví. Vyhněte se plastu, jelikož ničí živiny obsažené ve šťávě.

Džus má nejlepší výsledky v ranních či dopoledních hodinách a na lačný žaludek. Pokud budete užívat džus každý den, získáte neuvěřitelnou energii za pouhých 10 dnů. Zlepší se vám nálada a budete se cítit plní elánu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button