Péče o těloPřírodní léčba

Zázračný přípravek, který vám pomůže okamžitě usnout

Někteří lidé mají problémy se spánkem a o kvalitním a plném spánku si mohou nechat zdát. Pokud i vy máte tento problém, přečtěte si tento článek. Máme pro vás řešení, které vám pomůže odstranit problémy se spánkem.

Nespavost je nebezpečná

S nespavostí si není radno zahrávat. Pokud se člověk dostatečně nevyspí, může to vést ke zdravotním problémům a k neplnému životu. Naštěstí je zde jeden originální recept, který vám pomůže vše vyřešit a stačí na to jen tři přísady.

Složení:

  • 1 lžíce kokosového oleje
  • ¼ lžičky surového medu
  • 1/8 lžčiky mořské soli

Jednotlivé ingredience smíchejte pořádně dohromady a můžete konzumovat. Po každém užití zapijte lék vodou.

Užívejte pokaždé, když se vám nedaří usnout. Po požití přípravku byste měli usnout do 30 minut.

Jak to funguje

Kokosový olej obsahuje zdravé tuky, které dodají tělu potřebnou energii. Díky kokosovému oleji se sníží hladina glukózy v krvi a půjde vám lépe usnout. Med zase připravuje tělo na spánek. Obsahuje dostatek glykogenu, který tělo potřebuje. Nedostatkem se spouští stresové hormony, které vám brání usnout. Sůl pomáhá také snižovat hladinu stresového hormonu a zvyšuje produkci energie.

Díky těmto třem složkám usnete během pár minut a navíc budete mít splněnou denní dávku vitamínů a minerálů.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button