Přírodní léčba

Největší omyl! Slunce samo o sobě nezpůsobuje rakovinu. Právě naopak!

Po léta jsme slyšeli, že vystavení slunci způsobuje rakovinu kůže. Jsme povzbuzováni, aby jsme se chránili opalovacími krémy, bez ohledu na to, jak málo nebo jak dlouho jsme venku. Ještě horší je, že je třeba se vyhnout slunečnímu záření za každou cenu. Studie však začínají ukazovat, že slunce může ve skutečnosti zabránit vzniku rakoviny spíše než jí způsobit.

Dr. Richard Hobday ve své knize Léčivé slunce vysvětluje, jak slunce chrání před rakovinou prsu, prostaty, tlustého střeva a vaječníků. Svit slunce může také pomoci předcházet nemocem, jako je diabetes, srdeční onemocnění, osteoporóza a roztroušená skleróza.

Ti, kteří se pokoušeli přesvědčit svět, že Slunce, primární zdroj energie a života Země způsobuje rakovinu, to udělal s nebezpečným úmyslem oklamat masy, aby ustoupili z jedné věci, která může zabránit onemocnění. „- Dave Mihalovic, Naturopathic Doktor a spisovatel.

Navíc existuje ukázaná korelace mezi zvýšenou expozicí slunce a poklesem výskytu rakoviny. Expozice slunce může zvyšovat okysličení v celém těle a podporovat imunitní systém. Dr. Auguste Rollier, evropský doktor z 20. století, zjistil, že mnozí z jeho pacientů mohou být léčeni proti různým onemocněním slunečním paprskem ve spojení se zdravou stravou. Jeho kniha, Helioterapie, zdůraznila výhody využívání síly slunce v přirozeném léčení. Během svého výzkumu doktor Rollier prohlašoval, že přilákal sílu slunce, aby léčil onemocnění, jako je tuberkulóza, masové zranění, rachity a další.

Přesto jsme nuceni,abychom zabránili vystavení slunci a zabránili tomu, že expozice je nevyhnutelná. Skutečnost spočívá v tom, že mnoho z těchto opalovacích krémů obsahuje škodlivé, možná karcinogenní přísady. Obecná populace není ta, která využívá výhody tohoto lékařského poradenství; místo toho jsou to farmaceutické, lékařské a společnosti s přípravky na opalování, okrádají miliony lidí, kteří nakupují své výrobky a jsou diagnostikováni rakovinou.

Skutečnost spočívá v tom, že slunce nám poskytuje velmi potřebný vitamin D, který většina dospělých nedostává, stejně jako příznivé účinky na náladu a imunitu. Možná je na čase, abychom se rozmysleli dvakrát o chemicky zatížených opalovacích krémech, které jsme koupili, stejně jako o podmínkách upírů, kterým nás nutí žít. Slunce je přirozený léčitel, který velmi dobře zabraňuje a léčí mnoho nemocí, jako je rakovina, na rozdíl od populárních chemických přípravků.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button