Péče o těloPřírodní léčba

Eliminujte nepříjemný kašel a hlen do tří dnů

Moderní společnost se zaměřuje spíše na vzhled, než zdraví. Přesto by jsme měli o život bez nemocí usilovat, jako o to hlavní v našem životě. Koneckonců, pokud nejste zdravý, nemůžete si užívat krásy života. To je hlavním důvodem, proč je důležité pečovat o naše tělo.

Imunitní systém je odolný vůči mnoha nemocem. Chřipka je jednou z nejčastějších nemocí naší doby. Nejedná se o zdravotní problém, který by vás ohrožoval na životě, přesto může být nepříjemná, když se neléčí. Kromě horečky a slabosti vám tato nemoc přinese i kašel a hromadění hlenu v plicích. Jak odstranit nepříjemnosti v podobě kašle a hlenu?

Jak se zbavit nepříjemného kašle a hlenu

V případě, že vás sužuje kašel a hlen, vyhledejte odbornou lékařskou pomoc. Tomuto problému však může být včas zabráněno, pokud si všimnete příznaků a budete aplikovat jednoduchý lék.

Jednoduchou metodou zabráníte vzniku kašle, usazování hlenu a zároveň bojujete proti kašli. Náš lék na kašel obsahuje snadno dostupné složky, které naleznete v kuchyni. Níže je návod, jak ho připravit.

Složení

  • med
  • zázvor
  • kokosový olej
  • jablečný ocet

Jak na to

Umyjte a oloupejte zázvor, který nakrájíte na malé kousky a povaříte ve vodě po dobu 15 minut. Nechte zázvorový čaj vychladnout a poté jej přelijte do skleněné lahve. Přípravek uchovávejte v ledničce. Jakmile na vás přijde chřipka, dopřejte si zázvorový čaj s několika kapkami kokosového oleje, lžící medu a jablečného octa.

Vše důkladně promíchejte a směs vypijte hned. Za pár hodin se budete cítit mnohem lépe. Tento neuvěřitelný přírodní lék dokonale pročistí vaše dýchací cesty a zmírní příznaky chřipky.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button