Ostatní

Příjemná vůně po celém domě s domácím přípravkem

Někdy je zapotřebí vyčistit kuchyň od nepříjemného zápachu, kvůli vůni cibule, česneku a dalších surovin, které zapáchají. Přestože otřete kuchyňskou linku, nepříjemná vůně visí ve vzduchu. Po delší době je tento zápach nepříjemný a velmi silný. Máme pro vás jednoduchý recept, jak se zbavit nepříjemného zápachu jednou provždy.

Přípravek na odstranění nepříjemného zápachu v uzavřených prostorách

Nepříjemný zápach ve vašem domě bude minulostí. Stačí postupovat podle níže uvedeného postupu a budete v pohodě. Co budete potřebovat:

  • prázdnou nádobu s ostřikovačem
  • 3 lžíce aviváže
  • 3 šálky teplé vody
  • jednu polévkovou lžíci jedlé sody

Jak postupovat? Za prvé přidejte 3 lžíce aviváže do prázdné nádoby. Poté přidejte 3 šálky teplé vody. Nakonec do nádoby patří jedlá soda. Po přidání všech složek obsah důkladně protřepejte a vyzkoušejte aplikovat na zkušební plochu.

Sprej vám vydrží několik měsíců a sami budete překvapeni, jak účinný bude. Čisté a provoněné domácnosti si všimne i vaše návštěva.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button