Péče o těloPřírodní léčba

Zbavte se nafouklého břicha za jednu minutu!

Nafouklé břicho je nepříjemné a objevuje se nejen u žen, ale také u mužů. Bohužel jím trpí všechny věkové kategorie a zbavit se tohoto problému není vždycky jednoduché. Objevují se pocity nepohodlí, velké břicho a mnozí to mylně považují za kilogramy navíc. Ovšem nadýmání a nafouklé břicho nemá s nadváhou co dělat.

Jak se zbavit nafouklého břicha?

Existuje řada teorií a tipů, jak se zbavit nafouklého břicha, ne vždycky se to daří a pomáhá. Přitom lék na nafouklé břicho je velmi jednoduchý. Známá odbornice na výživu Cynthia Sass představuje nápoj, který pomůže k vyléčení nafouklého břicha a to v každém okamžiku. Tento nápoj je s minimem kalorií působí jako spalovač tuků, je dobrý pro zdraví, přináší do těla zdravé živiny.

Kromě toho Cynthia Sass podporuje hubnoucí program „The flat belly diet“, což je dieta, která klade důraz na pití vody Sassy, což umožňuje ztrácet efektivně přebytečný tuk. Tato voda zabraňuje zadržování vody, zvýší se příjem elektrolytů a urychluje se metabolismus.

Ingredience:

  • 2 litry filtrované vody
  • 12 listů máty
  • 1 lžička čerstvě nastrouhaného zázvoru
  • 1 střední organický citron
  • 1 střední organická okurka

Postup:

Okurku a citron nakrájejte na plátky. Dejte všechny ingredience do džbánku. Nechejte směs asi jednu hodinu odstát. Následně pijte 8 – 10 sklenic tohoto nápoje denně. Během chvíle se vám zlepší trávení, potlačí se chuť k jídlu a nebude se objevovat nadýmání. Pro podrobnější využití se podívejte na níže přiložené video. Zde se dozvíte více:

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button