DetoxikacePřírodní léčba

Očista jater aneb jak se zbavit žlučových kamenů bez operace

Žlučové kameny mohou být nesmírně bolestivé a jsou charakterizovány jako nepohodlí v břiše. Vzhledem k tomu, že odstranění žlučníku nemusí nutně řešit tento problém, je důležité vyčistit a odstranit žlučové kameny rychle, bezbolestně a pokud možno přírodně. Přinášíme vám recept na účinnou metodu, kterou můžete provést doma v klidu, bez nutné operace.

Očista jater

Toto vyčištění vyžaduje pouze dva dny úsilí, zatímco jiné (méně účinné) očisty mohou trvat až jeden týden.

Níže najdete potřebné ingredience a správné kroky, které je třeba provést.

Složení:

½ šálku studeného lisovaného extra panenského olivového oleje

1 velký grapefruit

4 polévkové lžíce soli Epsom

3 šálky čerstvé grapefruitové šťávy nebo jablečné šťávy

2 velké nádoby

Volitelné: citróny

Příprava:

Prvním a nejdůležitějším krokem je vyzkoušet si alergii na sůl Epsom. Tento krok je nezbytný, protože špatná alergická reakce na větší množství soli Epsom používané v žaludečním čistění může mít za následek nebezpečné účinky na zdraví.

Chcete-li se otestovat, držte asi ¼ čajové lžičky soli Epsom v ústech po dobu 30-60 sekund a poté spolkněte. Počkejte asi 30 minut, abyste zjistili, zda máte nějakou reakci. Také, protože toto vyčištění vyžaduje dva dny, ujistěte se, že máte dva volné dny, kdy tento proces může být vaší prioritou.

Před zahájením očisty se vyhněte dalším vitaminům, bylinám nebo lékům.

Odstranění žlučových kamenů

Postupujte podle této časové osy pro dva dny svého léčení žlučníku a jater:

Den 1

Ráno: Jezte snídani bez tuku. Ovesné vločky s ovocem, toasty s medem nebo ovocné šťávy jsou všechny dobré možnosti. Absolutně žádné mléčné výrobky!

Oběd: Při obědě dodržujte stejná pravidla jako u snídaně.

14:00 To je konec spotřeby potravy. Tato část je nezbytná k tomu, aby očista fungovala. Smíchejte 4 lžíce soli Epsom s 3 šálky šťávy (buď z grapefruitu nebo jablka) a promícháme do nádoby. Chladíme tuto směs až do 18:00.

Druhý den ráno v 6:00: Vypijte ¾ šálku (mělo by to být ¼ z celé nádoby, kterou jste předtím namíchali) chlazeného roztoku se solí Epsom. V případě potřeby můžete propláchnout ústa vodou.

20:00: Vypijte ještě jednu ¾ šálku servírovaného chlazeného roztoku soli Epsom.

20:45 – Umyjte grapefruity a poté vymačkejte šťávu do odměrky; kombinujte ¼ šálku grapefruitové šťávy s ½ šálkem olivového oleje. Oboje by mělo mít pokojovou teplotu. Můžete přidat citronovou šťávu ke zlepšení chuti, ale ujistěte se, že směs nepřesahuje ¾ šálku.

22:00 Vypijete směs olivového oleje a šťávy. Můžete použít malé množství organického medu k očištění vašeho patra mezi doušky. Ujistěte se, že stojíte při pití směsi a dokončete celou přípravu do 15 minut od zahájení. Po vypití směsi ležte na pravé straně a zůstaňte takto nejméně dvacet minut, a pak se pokuste jít spát, pokud je to možné.

Den 2

Po probuzení (ale ne před 6:00 ráno): První věc, kterou byste měli udělat ráno, je užít třetí dávku chlazené směsi Epsom soli. Pokud se v tomto okamžiku cítíte nevolnost, zkuste držet kousek zázvoru v ústech pro rychlou absorpci. Jakmile vše vypijete, můžete se vrátit do postele.

O dvě hodiny později: Vypijte poslední dávku roztoku soli Epsom a znovu se vraťte zpět do postele.

O dvě další hodiny později: Jsou to čtyři hodiny poté, co jste se probudili a konzumovali třetí směs soli Epsom. Nyní můžete začít jíst znovu! Chcete-li se vyhnout trávení, začněte pouze ovocným džusem. Počkejte 30-60 minut a potom můžete sníst nějaké ovoce. Počkejte dalších 30-60 minut a pak můžete mít „skutečné“ jídlo, ale ujistěte se, že je to lehké jídlo.

Gratulujeme, teď jste dokončili očistu jater!

Doporučení

Opravdu během této očisty zůstaňte doma, protože to může způsobit průjmy. Také se ujistěte, že dodržujete časovou osu, protože časování je velmi důležité pro vyčištění jater. Samozřejmě, pokud máte alergickou nebo nežádoucí reakci na některou ze složek, pak neberte do úvahy celý proces.

Nepokoušejte se o toto čištění, pokud máte také jiné závažné zdravotní problémy. Toto čištění je určeno k vyčištění žlučových kamenů z vašeho systému a nemělo by se používat během záchvatu žlučníku.

Čištění je levné, snadné a poměrně rychlé, pokud jde o léčbu žlučníku. Pokud trpíte žlučovými kameny, ať už příležitostně nebo pravidelně, toto vyčistění stojí za to!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button