Péče o těloPřírodní léčba

Co se stane smícháním červené řepy, mrkve a jablek?

Přírodní léky jsou často skvělou alternativou k běžným lékům, které koupíte v lékárně. Mnozí lidé dávají přednost přírodním lékům, které si mohou sami doma vyrobit a díky tomu do těla nedostávají žádnou chemii. A některé přírodní léky čerpají také z ovoce a zeleniny.

Bylinná medicína

Bylinná medicína se zakládá na teorii, že každé ovoce a zelenina je pro lidské tělo velmi přínosné. Spolu s ostatními může pomoci při prevenci nebo dokonce při léčení některých nemocí a onemocnění. Před tisícem let Číňané vytvořili komplikovaný a velmi efektivní lék, který může skvěle pomoci.

Úžasná kombinace ovoce a zeleniny může v mnoha směrech pomoci. Kombinace například řepy, mrkve a jablek může udělat opravdu spoustu užitečného pro lidské tělo. V čem všem může tato šťáva pomoci?

Zlepšuje kvalitu pokožky – tato šťáva má čistící a antioxidační účinek. Pomáhá udržovat kůži v dobrém stavu. Odstraňuje skvrny a pupínky. Zároveň napomáhá zpomalovat předčasné stárnutí. Sklenice denně tohoto přírodního nápoje přispívá ke zlepšení pokožky.

Zlepšuje funkci mozku – antioxidanty a živiny, které jsou v tomto nápoji, zvyšují kognitivní schopnosti a paměť. Pomáhají optimalizovat výkon mozku.

Zabraňují rakovině – již ve starověku byl tento nápoj využíván pro pacienty s rakovinou plic. Přispělo to ke zlepšení kvality života těchto pacientů. Jeho hlavní devízou je, že spojuje velké množství antioxidantů, které mají protirakovinné vlastnosti.

Zlepšuje zrak – mrkev obsahuje vysoké množství vitamínu A, který podporuje vidění a pomáhá také chránit oči. Je ideální pro ty, kteří musejí pracovat po dobu několika hodin na počítači nebo píšou a podobně. Mrkev právě pomáhá při únavě a podráždění očí.

Chrání játra – živiny tohoto nápoje pomáhají očistit krev a zvýšit tvorbu červených krvinek. Pomáhá čistit játra a eliminovat tak toxiny.

Posiluje srdce a plíce – jde o velmi užitečnou šťávu, která pomáhá posílit fungování srdce a plic. Červená řepa a mrkev obsahují beta karoten a lutein. Ty pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a vytvářejí extra ochranu pro srdce.

Menstruační bolesti – jde o přírodní šťávu, která je velmi účinná při léčbě menstruační bolesti a křečí.

Vytvořte si i vy tuto skvělou a přírodní šťávu, která umí pomoci na řadu problémů a potíží. Jak si tento skvělý nápoj připravit?

Ingredience:

  • 1 bio karotka
  • 1 organické jablko
  • 1 organická červená řepa

Postup:

Vezměte všechny ingredience a pečlivě je omyjte. I když jsou organického původu, neznamená to, že neobsahují látky, kterých je třeba se očištěním zbavit. Následně vezměte mixér a mrkev, jablko a červenou řepu do něj dejte. Přilijte osm uncí filtrované vody s ledem a mixujte.

Jak konzumovat?

Tento nápoj je dobré konzumovat na prázdný žaludek, nejlépe ráno, ideálně třicet minut před snídaní.

Pitím tohoto nápoje vaše tělo přijímá dávku vitamínů, které potřebuje. Změny na sobě můžete pozorovat již po chvíli, kdy budete v práci soustředěnější, budete mít víc energie. Půjde vám vše lépe a jednodušeji.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button