Přírodní léčbaZdravé tipy

Čistič krve! Uzdravte vaše srdce, tepny, mozek a další orgány s tímto jednoduchým receptem!

Zatímco tělo má neuvěřitelný systém, který pomáhá očistit krev a odstraňovat toxiny, je stále doporučeno, abychom náš systém podpořili,a abychom mu lépe pomohli k čištění škodlivin.

Denně pohlcujeme toxiny, ať už je to z potravy, kterou jíme, nebo ze vzduchu, který dýcháme. Čištění krve pomůže odstranit tyto toxiny, které normálně způsobují zmatek v těle

(tzn. bolesti hlavy, únava, alergie, nízká imunita a několik dalších zdravotních problémů).

Čistší krev umožňuje lepší přenos kyslíku a dalších důležitých živin do všech částí těla. Krev s nižším zatížením toxinů je efektivnější při přenášení kyslíku a dalších živin do různých orgánů, aby se udržely v optimálním fungování.

Tento recept na očišťování krve pomůže vyčistit krev a díky tomu se budete cítit fantasticky!

Recept

Složení:

– 3 střední červené řepy
– 4 stonky řapíkatého celeru
– 1 svazek pampelišky
– 2 mrkve střední velikosti
– 3 jablka
– 1 okurka
– 2 citróny, loupané
– 2 palce kořene zázvoru

Příprava:

Všechny ingredience odšťavněte pomocí odšťavovače, nebo v mixéru pomelte a poté přeceďte šťávu, a okamžitě užívejte, abyste zabránili oxidaci!

Pijte jedenkrát denně na prázdný žaludek.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button