Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Jedlá soda s citronem zachrání ročně tisíce životů

Citrónová šťáva a jedlá soda je zázračnou kombinací, která každoročně zachrání až 1000 životů. Více než 20 laboratorních pokusů prováděných od roku 1970 až do dnešní doby prokázalo, že citron ničí rakovinné buňky u 12 druhů rakoviny. Zabraňuje metastázování rakovinných buněk a je silnější než léky, jako je adriamycin, chemoterapie a další produkty.

Proč citrónová šťáva

Ačkoli je citrónová šťáva kyselá, vytváří zásadité prostředí v našem těle. To je účinné zejména při léčbě poruchy trávení a souvisejících příčin včetně zpětného toku kyseliny, pálení žáhy, zácpy, nadýmání a nevolnosti. Také je bohatý na vitamín B a C. Citronová šťáva je silné antibakteriální činidlo. Díky tomu zabraňuje vzniku ledvinových kamenů.

Kromě toho jsou citrony antikarcinogenní vzhledem k vysoké koncentraci limonoides, což je fotochemikálie, která se nalézá ve většině citrusových plodů. Citrusy jsou jedním z nejúčinnějších způsobů, jak vytvořit zásadité prostředí v těle. To vám pomáhá udržovat pH rovnováhu v těle.

Když smícháte citron s jedlou sodou, zdravotní přínosy jsou násobeny. Tento přírodní lék ničí pouze rakovinné buňky a zdravé nechává v neporušeném stavu. To je zcela pravý opak toho, co dělá chemoterapie, která ničí všechny buňky bez ohledu na jejich stav.

Vysoký antimikrobiální účinek

Vzhledem k tomu, že vysoká úroveň vitamínu C má silný antimikrobiální účinek, má pozitivní vliv na bakteriální a plísňové infekce. Také pomáhá účinně léčit parazity a červy. Mimo to se jedná o intenzivní zdroj energie, který pomáhá snižovat stres.

Jak kombinovat jedlou sodu a citron

Příprava je velmi jednoduchá. Namixujte 2 dcl citronové šťávy s jednou lžičkou jedlé sody. Směs můžete naředit pomocí destilované vody. Pro nejlepší efekt si dopřejte jeden šálek tohoto přírodního léku na lačný žaludek před snídaní.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button