Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Vyčistěte si plíce s pomocí tohoto detoxikačního nápoje!

Mnoha respiračním onemocněním lze předcházet a léčit je s pomocí přírodních nápojů. Odložte na chvíli léky a vyzkoušejte přírodní metody proti problémům s plícemi, včetně bronchitidy, bronchiálního astmatu, pneumonie a mnoha dalších nemocí. Tento detoxikační nápoj vám pomůže uvolnit dýchací cesty a zároveň detoxikovat celý dýchací systém. Co budete pro tento detoxikační nápoj potřebovat?

Ingredience:

  • 1 čerstvý grapefruit
  • 1 cibule
  • kousek čerstvého zázvoru

Postup:

Začněte tím, že oloupete grapefruit, zázvor a cibuli. Vše nakrájejte na menší kousky a dejte do mixéru nebo do odšťavňovače. Míchejte, až se z ingrediencí stane skvělý a chutný nápoj. Dejte do skleněného džbánu a konzumujte jednu čajovou lžičku třikrát až čtyřikrát denně.

Jaké zdravotní přínosy má tento přírodní detoxikační džus?

Grapefruit – je bohatý na flavonoidy a vitamín C, což je dobré pro zlepšení mikrocirkulace, která vyživuje vaše plíce lepšími přítoky krve. Poté, co si vezmete lžíci této detoxikační šťávy, se začnou otevírat vaše dýchací cesty a krevní cévy. Krev se tak ve vašem těle bude pohybovat nepřerušovaně a hladce.

Cibule – může pomoci vyhnout se mnoha dýchacím obtížím; dokonce může zabránit vzniku rakoviny. Máte-li ušní infekci, tato detoxikační šťáva může pomoci potlačit infekci, vyčistit ucpané kanálky u ucha. Tato detoxikační šťáva může pomoci vyčistit mnoho vašich vnitřních orgánů a zbavit se bakterií, virů, plísní a dalších mikroorganismů.

Zázvor – má schopnost odstranit další hleny v plicích. Zázvor je znám svou léčivou schopností, a dokonce může eliminovat toxiny, které se hromadí v dýchacích cestách.

Výzkumy ukazují, že po použití tohoto nápoje se objevili pozitivní výsledky u lidí, kteří trpí onemocněním pankreatu, podobně jako onemocnění trávicího traktu. Jde o skvělý nápoj, který působí na celé vaše tělo. Doporučuje se využívat ihned poté, co jej připravíte, a to díky jeho okamžitému a obrovskému účinku na lidské tělo. Uvidíte, jak skvěle se budete už po jedné lžičce tohoto léku cítit!

Detoxikační nápoj pomáhá

Trocha tohoto detoxikačního nápoje nabízí obrovské pozitivní výsledky, je však nutno jej konzumovat v přiměřeném a vyváženém množství. Neberte ho příliš najednou. Jestliže užíváte nějaké léky, pak je nejlepší jej užívat dvě hodiny před nebo dvě hodiny po podávání léků.

Místo toho, abyste si koupili v lékárně léky, které vám s mnohými výše uvedenými problémy pomohou, je lepší sáhnout po přírodní cestě. Ta pomůže s mnoha problémy: proti kašli, pomůže vyčistit plíce od znečišťujících látek, snižuje riziko vzniku rakovinu a přirozenou cestou pomáhá zlepšit zdraví vašich dýchacích cest. Vyzkoušejte tento recept!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button