Jídlo a stravování

Bezvadná bramborová dieta. Ztratíte 5 kg za pouhé 3 dny

Brambory jsou hlavní složkou celé řady jídel. Hojně se využívají jako příloha, ale skvěle zastanou i funkci hlavního jídla. V dnešním článku jsme si pro vás připravili bramborovou dietu, která vám pomůže ztratit 3-5 kg za pouhé 3 dny. Tento druh diety je nutné držet pouze tři dny a je možné opakovat ji dvakrát za sebou.

Návod, jak podstoupit bramborovou dietu

Bramborová dieta je velmi jednoduchá a snadná. Není potřeba nic složitého a obsahuje základní složky, které naleznete v každé domácnosti.

Den 1

Na snídani si připravte jeden vařený brambor bez soli a jednu porci bílého jogurtu. K obědu vás čeká to samé, ale tentokrát si můžete dát dvě vařené brambory bez soli a jednu porci jogurtu. K večeři se obejdete bez brambor. Vystačíte si 2 šálky jogurtu.

Den 2

Na snídani si připravte 1 šálek jogurtu. K obědu si dáte 2 vařené brambory a jako dezert bílý jogurt. Na večeři si připravte uvařenou bramboru a 1 šálek jogurtu.

Den 3

K snídani si musíte dát 1 šálek bílého jogurtu. Na oběd si dopřejete 2 vařené brambory bez soli a jednu porci bílého jogurtu. Na večeři si dejte 1 porci jogurtu.

To je vše, co potřebujete k této velmi účinné dietě. Zhruba 100 gramů brambor má 75 kalorií, což je méně než šálek pomerančového džusu. Jogurt pomáhá trávicímu systému, odstraňuje přebytečnou vodu a toxiny z organismu.

Upozorňujeme, že takováto dieta může mít pouze krátkodobý účinek.

Zdroj: web, ze kterého článek v okamžiku napsání čerpal, již není v provozu, proto jsme odkaz odstranili.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button