Detoxikace

Detoxikace jater: Odstraní toxiny z vašeho těla

Játra jsou důležitým orgánem v lidském těle, proto je důležité myslet na zdravou stravu a pravidelnou očistu těla. Detoxikace je důležitá součást při očistě těla. K tomu je určitě dobré myslet na to, co a jak jíte, na tom, zda sportujete či nikoliv. Toxické látky se ukládají v játrech, a když dojde k přetížení škodlivých látek, může to mít vliv na lidské zdraví.

Šťáva z červené řepy

Červená řepa je skvělým pomocníkem v detoxikaci, zejména pro vaše játra. Spojte jí s dalšími ingrediencemi, vytvořte si skvělý nápoj, který pomůže pročistit vaše tělo. K tomu je důležité pravidelně a zdravě se stravovat. Jak si připravit tento nápoj?

Co budete potřebovat:

  • 3 organické mrkve
  • 1 organická řepa
  • 6 listů kapusty
  • ½ palce kořenového zázvoru
  • ½ oloupaného organického citronu

Jak postupovat:

Mrkev a zázvor oloupejte a všechny ingredience nakrájejte na menší kousky. Dejte do odšťavňovače nebo do mixéru (v tom případě přidejte 1 – 2 šálky vody). Budete používat mixér, pak přeceďte skrz cedník.

Směs uchovávejte studenou, přidat můžete led.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button