antioxidanty
-
Detoxikace
Účinné antioxidanty najdete i v běžně dostupných potravinách. Nenechte se strhnout reklamou na drahé doplňky stravy
Určitě už jste slyšeli o látkách zvaných antioxidanty, které zpomalují stárnutí a pomáhají vašemu tělu zachovat si zdraví i krásu. Možná…
Přečíst více » -
Cvičení
Získejte prospěšné katechiny ze zeleného čaje. Pomohou sportovcům i dietářům
Zelený čaj je celosvětově velmi oblíbeným nápojem. Je chutný, osvěžující, ale především nesmírně zdravý a prospěšný. Prý dokáže zpomalit stárnutí, zajistí…
Přečíst více » -
Detoxikace
Matcha vs. káva: Který nápoj vás lépe povzbudí a podpoří vaše zdraví?
Káva se jednoznačně řadí mezi nejoblíbenější povzbuzující nápoje. S postupem času navíc její spotřeba stále roste a aktuálně spotřebuje průměrný Čech…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Proti Alzheimerovi správnou stravou. Pomohou bobule nebo třeba řepa
Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo Alzheimerem trpí, jistě víte, jak hrozná tato nemoc dokáže být. To, co je…
Přečíst více » -
Detoxikace
Využijte všechny výhody zeleného čaje. Získáte zdravější pleť i rychlejší metabolismus
Pitný režim je nutné dodržovat každý den. A když se jakéhokoliv odborníka zeptáte na to, co je nejlepší pít, odpověď…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Med a jeho fantastické zdravotní přínosy
Když se řekne med, každý si asi představí něco jiného. Někdo si vzpomene na babičku, která dělala ty nejlepší medové…
Přečíst více » -
Péče o tělo
Aplikujte zelený čaj na váš obličej pro krásnější vzhled
Zelený čaj je jednou z nejdravějších věcí, kterou můžete nasávat. Tento starověký Asijský nálev podporuje vaši paměť a koncentraci, posiluje hladinu…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
5 důvodů, proč zmrazit borůvky
Většina lidí už ví, že organické plody jsou pro lidské tělo neuvěřitelným přínosem. Vitamíny a antioxidanty, které v nich najdete, poskytují…
Přečíst více » -
Péče o tělo
Pitím tohoto nápoje můžete předcházet nádorům, poškozením nervů a dalším nemocem
Petržel a její využití je široké, často jí využíváme jako koření do polévek a na maso. Věděli jste, že listové…
Přečíst více »