Péče o tělo

Účinný přírodní lék proti plísním a zarostlým nehtům na nohou

Plísně způsobují velmi nepříjemná onemocnění, se kterými se potýká stále více lidí a mnoho z nich se za svůj problém stydí a nic s ním nedělají. Neléčené plísně se pak nemusíte zbavit úplně nebo bude jejich léčení zdlouhavé a komplikované. Zarostlé nehty u nohou jsou rovněž nepříjemné a často bolestivé.

Představíme si proto způsob, jak se těchto dvou neduh zbavit. Jde o přírodní lék proti kvasinkám a problémům se zarostlými nehty. Tento přírodní lék si můžete připravit v pohodlí domova, ze surovin, které jsou běžně dostupné.

Schránka 01

Potřebujeme:

  • 1 lžíci oleje z třezalky
  • 1 lžíci mouky
  • 1 lžíci moučkového cukru

Postup:

Všechny výše uvedené ingredience smícháme, dokud nevznikne homogenní směs. Touto směsí namažte postižený prst, zabalíme ho obvazem a necháme směs přes noc působit. Takto postupujeme další tři noci. Díky tomu se zbavíme plísně na nohou. Jestliže máte zarostlý nehet u palce, je potřeba tento postup opakovat vícekrát.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button