Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Trik na hubnutí: voda s petrželí a citrónem

Nedaří se vám redukce váhy? Vyzkoušeli jste již všemožné diety, cvičení, kombinací obojího i léky a tabletky, které slibovaly, že zaručeně zhubnete, ale stále se nic nedělo? Chcete už konečně zhubnout? Pak je tento článek určen právě pro vás! Přinášíme vám recept, se kterým jde hubnutí snadno!

Přírodní cesta

Následující recept vám pomůže ve spalování tuků snadno a rychle. Přírodní lék eliminuje tuk v oblasti bříška a žaludku, navíc pomůže dostat vodu z vašeho těla. Příprava je jednoduchá, ze surovin, které jsou běžně k dostání. Připravíte jej za 5 minut v pohodlí domova.

Ingredience:parsley-water

  • 0,5 litru vody
  • 1 citrón
  • 60 gramů petržele

Příprava:

Do šálku vymačkejte šťávu z citrónu a k němu přidejte petrželku, kterou předtím nasekáte. Zalijte vodou a všechno dobře smíchejte. Váš nápoj je nyní hotový a připravený ke konzumaci. Konzumovat jej můžete každé ráno nalačno po dobu 30 dní. Doporučujeme koupit citrón a petrželku organického charakteru.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button