Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Doporučení od lékařů: Nejlepší přírodní projímadlo a recept – skvěle čistí střeva

Zdravotní experti říkají, že je zácpa způsobena mnoha faktory. I když se to nezdá, zácpou dnes trpí mnoho lidí a nemusí to být jen problém vašeho těla, ale také psychický problém. Dnes je všude okolo nás mnoho stresu, nervozity a problémů. Dalšími faktory, které mohou způsobovat zácpu jsou některé léky, nedostatek pohybu, vlákniny, vody a mnoho dalších věcí.

Nepříjemné problémy se zácpou

Vedlejší účinek zácpy může být také jiné onemocnění. Pokud je to tak, je důležité se o tom poradit se svým lékařem, který navrhne nejlepší postup pro léčbu tohoto problému. Jste-li jedním z mnoha, kteří mají problémy se zácpou, pak je důležité s tím něco začít dělat. Můžete vyzkoušet řadu léků, ovšem nejlepší je přírodní projímadlo, které vám rovněž pomůže a navíc je k tělu šetrné.

Doporučeno lékaři

Dokonce i lékaři doporučují tento recept jako lék na zácpu. Jde o velmi jednoduchý a snadný recept, který si zvládnete připravit doma sami. Jde o přírodní recept, který nijak neškodí lidskému zdraví, nemá vedlejší účinky. Dodržujte pokyny.

recept

Ingredience:

  • 150g datlí
  • 150g sušených švestek
  • 5 šálků vroucí vody

Postup:

Vezměte sušené švestky a datle a nakrájejte je na malé kousky. Přidejte je do vroucí vody a vařte do doby, než směs zhoustne. Směs by měla vydržet zhruba na dvacet porcí. Jde o lék, který je možno využívat denně. Mohou jej konzumovat lidé všech věkových kategorií.

Dávkování:

Stačí jedna polévková lžíce denně a uvidíte ten výsledek. Můžete jej konzumovat samostatně, nebo přidat ke své ranní snídani, do kelímku jogurtu, k cereáliím a podobně. Tento recept zmírní zácpu během krátké chvíle. Je to opravdu účinné!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button