Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Připravte si tento zázračný nápoj pro ploché bříško a stehna. Nabízí rychlé výsledky!

Snad každý z nás někdy držel nejrůznější diety a ty byly více či méně účinné. Můžete si dopomoci k plochému bříšku s pomocí přírodního nápoje, nemusíte konzumovat tabletky a do těla tak dostávat chemii. Lze to i jinak. Ti, kteří tento nápoj již vyzkoušeli, tvrdí, že ztratili na váze až 2 kg a z pasu ztratili až 20 cm.

Tento přírodní nápoj je na přípravu velmi jednoduchý, stačí vám k tomu ingredience, které snadno najdete doma nebo je pořídíte v každém obchodě.

Prepare-This-Miraculous-Drink

Ingredience:

  • Čerstvý zázvor
  • 8 – 12 lístků čerstvé máty
  • Okurka
  • 1 citrón
  • 8,5 sklenic vody

Příprava:

Citrón opláchněte pod tekoucí vodou, rozkrojte napůl a odstraňte z něj semínka. Vodu přelijte do mísy a dejte do ní polovinu citrónu. Z citrónu nevymačkávejte šťávu a ani jej neloupejte, nechte ho i s kůrou. Okurku očistěte a slupky přidejte do vody.

Lístky máty dobře omyjte a přidejte je také do vody. Zázvor oloupejte, omyjte a do směsi nastrouhejte. Vše pěkně smíchejte, přikryjte poklicí či víkem a dejte na noc do chladu, nejlépe do lednice.

Tento nápoj nemá žádné kalorie a díky tomu může pomoci k redukci hmotnosti. Pomocné látky navíc proces spalování tuků urychlují, bezpečně tak snížíte hmotnost, nebudete svůj žaludek trápit zbytečně hlady. Přidejte k tomu cvičení a po pár dnech uvidíte kýžené výsledky.

Druhý den haste svou žízeň pouze touto chlazenou vodou. Je dobré připravovat každý den vodu čerstvou, která bude mít tyto složky. Pijte tuto vodu alespoň čtyři dny po celý den a první výsledky se již dostaví.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button