Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Červené víno a česnek je lék na chronickou únavu číslo jedna!

Občas je dobré své tělo pročistit a zbavit ho škodlivých látek a toxinů. Až poté bude zase fungovat zcela správně. Má-li člověk v krvi toxiny, projeví se. Může se cítit nafouklý, bez energie, neustále unavený a nabalí se třeba i problémy s krevním oběhem. Jak chronickou únavu vyléčit?

Česnek a víno

česnekProblémy s únavou, krevním oběhem a vůbec s toxiny v lidském těle vyřeší jednoduchý nápoj. Ten si namícháte i sami doma. Je z ingrediencí, které jsou běžně dostupné. Postačí vám jen česnek a červené víno. Jde o zdravý nápoj, který umí čistit krev, odstraňuje z ní přebytečné tuky a soli. V těle pomáhá urychlovat látkovou výměnu. Jak na to?

Ingredience:

  • 12 stroužků česneku
  • 0,5  litru červeného vína (ideálně domácího)

Postup:

Stroužky česneku očistěte a nakrájejte je na čtvrtky. Dejte je do sklenice, kterou je možno uzavřít. K česneku přidejte půl litru červeného vína, sklenici pečlivě uzavřete a nechejte odstát. Vyberte místo, které je temné a chladnější (spíž, apd.). Tam nechejte nádobu odstát po dobu dvou týdnů. Každý den sklenicí několikrát zatřepejte.

Po čtrnácti dnech obsah sklenice vypusťte a přelijte do láhve. Dávkujte třikrát denně jednu lžičku po dobu jednoho měsíce. Jde o velmi silný nápoj, který čistí a posiluje krev, proto ho užívejte s přestávkami. Ideální pauza mezi těmito ošetřeními je šest měsíců.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button