Péče o těloZdravé tipy

Odstraňte stařecké skvrny, pihy a vrásky, pomocí ovesných vloček s citrónem

Každý chce mít hezkou a zdravou pleť bez pupínků, vrásek, povislé kůže a dalších věcí, které obličeji neprospívají. Chemické ošetření pleti je tak velmi vítanou změnou a mnohdy je to pro pokožku vzpruha. Slibuje krásnější, hladší a čistší pleť.

Můžete však získat hladkou a bezchybnou pleť i přirozenou cestou, což je pro vaši pleť jen dobře. Používejte pleťové domácí masky. Pro tuto konkrétní toho moc potřebovat nebudete, postačí vám sáhnout do spíže a vytáhnout ovesné vločky a citrón. Tmavé skvrny se mohou objevovat na neobvyklých místech vaší pokožky, včetně vaší tváře. Může za to prostředí, pobyt na sluníčku, hormonální nerovnováha, špatný životní styl a podobně. Problémy se mohou stupňovat.

remove-age-spots-freckles-wrinkles-excess-face-fat-and-lighten-your-skin-in-a-week

Pleťová maska z ovesných vloček a citrónu

Ovesné vločky jsou skvělé pro vaše štíhlé břicho, ovšem stejně dobře působí také na vaši pokožku. Jde o skvělý čisticí prostředek. Vyčistí póry, absorbuje všechny nečistoty a zanechává pleť hladkou a jemnou.

Jasnější pokožka na tváři

Citrónová šťáva odstraňuje stařecké skvrny a pihy. Umí také zesvětlit pokožku a pokud na tváři máte přebytečný olej či tuk, pak jej umí odstranit také. Utěsňuje póry a přirozeně brání nečistotám, aby se do nich dostaly a ucpaly je.

Citrónová šťáva je bohatá na vitamín C, což je velmi známý a mocný antioxidant. Díky němu jsou jemné linky a vrásky méně viditelné, jelikož pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu ve vaší pleti. Jde tedy o perfektní kombinaci, citróny a ovesné vločky jsou pro pokožku to nejlepší. Důkladně čistí pokožku a výsledky jsou viditelné ihned.

Ingredience:

  • Mleté ovesné vločky
  • Šťáva z 1 velkého citronu

Příprava:

Obě přísady dejte do misky a smíchejte je do homogenní směsi. Před použitím masky si vyčistěte svou tvář, pokud jste nalíčená, odličte se. Pleťovou domácí masku nechejte působit minimálně dvacet minut a poté opatrně omyjte vodou.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button