Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Jak se zbavit nafouklého břicha za pouhých 60 sekund? Jednoduchým způsobem!

Nadýmání je nepříjemný stav, který je pro mnoho z nás velmi obtížný. A není jej snadné vyřešit rychle. Cítíte se špatně a chcete, aby tyto problémy byly pryč. Přinášíme vám recept, který vás tohoto problému umí zbavit a co víc, je skvělý pro vaše zdraví, pomůže jej celkově vylepšit.

Sassy nápoj

Jde o nápoj, který se jmenuje Sassy voda a je pojmenovaný podle své tvůrkyně Cynthii Sass. Nemá vůbec žádné kalorie. Transformuje obyčejnou vodu na silný spalovač tuků. To přinese vašemu tělu rovnováhu, regulaci trávení a zároveň pomůže zlepšit vaše celkové zdraví. Gynthia Sass je také tvůrkyní „diety pro ploché bříško“, která se zakládá na příjmu Sassy vody do těla. Pomohla už tisícům lidem při hubnutí. Doporučuje pít 8 sklenic vody denně, aby se zabránilo zadržování vody v těle a vyvážení hladiny elektrolytů v lidském těle. Jak na to? Přinášíme recept!

břicha

Ingredience:

  • 12 kusů máty
  • 1 čajová lžička strouhaného zázvoru
  • 1 střední citrón
  • 1 středně velká okurka

Postup:

Postup je velmi jednoduchý, nakrájejte citrón a okurku na velmi tenké plátky. Poté už jen vše nasypte do mixéru a dobře promixujte, zhruba jednu minutu. Poté stačí vypít 8 – 10 sklenic této Sassy vody denně. Výsledky se dostaví velmi brzo a již vás nebude trápit nafouklé břicho.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button