OstatníZdravé tipy

Každá těhotná žena by tohle měla vědět!

Těhotenství je úžasná věc, kterou mnohé ženy prožívají a užívají si jej. Neexistuje lepší pocit, shoduje se mnoho těhotných žen a dalších maminek. Rostoucí bříško, nový život, který ženy nosí pod srdcem, to vše je jedinečné. Měly byste však brát v úvahu i tyto věci.

Změny během těhotenství

Změn během těhotenství je několik, tělo se mění, vy se připravujete na porod a také na to, že už nebudete sama, ale budete mít někoho, o koho se budete starat, kdo na vás bude závislý. Nemění se jen vaše tělo, je nutno změnit také některé návyky, na které jste byly zvyklé. Jaké to jsou?

Jak spát s velkým břichem?

Spánek na levé straně je zdravější, než na straně pravé. Ptáte se proč? K miminku proudí víc krve a živin. Dále se doporučuje spát na zádech, ne na břiše. Polštáře mohou být pro těhotné ženy velkou pomocí. Před spaním nepijte tekutiny. Plod tlačí na močový měchýř, takže může přispívat k neustále potřebě moření, což se zhoršuje, když budete pít hodně vody.

pregnant-woman

Co je dále dobré v těhotenství?

  • Spánek kdykoliv je to možné a kdy to potřebujete
  • Nestresujte se, nechoďte spát rozrušení a ve stresu, není to dobré běžně, natož, když jste v jiném stavu
  • Noste volné a pohodlné oblečení, to, ve kterém vám je dobře a příjemně

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button