Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Postupujte podle tohoto plánu a snížíte svou konfekční velikost až o dvě čísla za jeden týden!

Hubnutí je proces dlouhodobý, aby byl úspěšný, nesmí se uspěchat. Přinášíme vám tento program nebo chcete-li cvičební plán, který trvá po dobu dvanácti týdnů. Můžete jej provádět v pohodlí vašeho domova nebo v tělocvičně, je to na vás. Na internetu je možno najít program Venus Factor, který vás naučí provádět doporučené cviky efektivně a snadno.

Upravený jídelníček

Program Venus Factor je dobrou volbou, pokud chcete zhubnout. Obsahuje softwarovou aplikaci, která vám pomůže vytvořit a upravit jídelníček na základě vašich osobních údajů. Tato aplikace je taková virtuální výživa.

Cvičte podle videí

Program je velmi snadné sledovat. Naučíte se díky němu cvičit podle videí, naplníte svůj jídelníček jídly, která jsou zdravé, jednoduché na přípravu. Vytvoříte si svůj cvičební prostor doma a nemusíte chodit pravidelně do posilovny nebo si kupovat drahé a rozměrné vybavení, které vám doma bude překážet a ubírat místo.

Nepočítáte kalorie

A co je na tomto programu nejlepší? Nepočítáte kalorie! Nemusíte se stresovat kolik má jaká potravina kalorií, jestli je možno jí sníst, v jakém množství a když si jí dáte, budete muset ubrat někde jinde. To vše vám odpadne, jediné, co budete muset udělat je zaměřit se na zdravé potraviny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button