Péče o těloPřírodní léčba

Přírodní domácí lék na vysoký krevní tlak a cholesterol

Vysoký krevní tlak a vysoký cholesterol mají vliv na vás a na vaše zdraví. Jestliže se s těmito problémy potýkáte dlouhodobě, ovlivní negativně další procesy ve vašem těle. Vysoký krevní tlak může mít vliv na ischemickou srdeční chorobu, na bušení srdce, bolest na hrudníku. Poškozené bývají ledviny a podobně. S cholesterolem je ten problém, že se obvykle neprojevuje, může mít vliv na srdeční infarkt, aterosklerózu a další závažné nemoci.

Pomoc z přírody

Na vysoký krevní tlak a cholesterol je dobré využívat léky, ovšem nemusíte sáhnout po běžných lécích, které mohou mít řadu nežádoucích účinků. Můžete vyzkoušet také přírodní lék. Tento lék, který vám nyní přinášíme, skvěle kombinuje přísady, jež mají potenciál při léčbě mnoha nemocí. Umí také posilovat imunitní systém a jsou zdraví prospěšné.

Česnek – je skvělý přírodní prostředek k čištění krevních cév od špatného cholesterolu, snižuje také celkovou hladinu cholesterolu. Může dále přispět k lepší funkci srdce, umí posílit stěny cév. Snižuje také riziko některých nebezpečných zdravotních stavů jako například ateroskleróza.

Citrón – obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit srdce před oxidačním stresem. Navíc celé tělo alkalizují a snižují tak úroveň srdečního zánětu. Srdeční zánět je rizikovým faktorem srdečních onemocnění.

Zázvor – je takzvané oteplovací koření, má účinky zlepšující cirkulaci a pomáhají vašemu srdci, aby zůstalo zdravé.

Jablečný ocet – obsahuje draslík, který snižuje tlak na stěny cév, potlačuje zánět a také hladinu cholesterolu.

Jde o lék, který obsahuje spoustu zdraví přínosných látek, jež budou mít vliv nejen na vysoký krevní tlak a cholesterol. Jak si tento jednoduchý a čistě přírodní lék připravit?

Ingredience:

  • 1 nastrouhaný česnek
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 nastrouhaný čerstvý zázvor
  • 1 lžíce organického jablečného octa
  • 1 čajová lžička organického medu

Postup:

Všechny výše zmíněné ingredience smíchejte. Všechny dávky ingrediencí jsou vhodné pro jednu dávku této směsi. Můžete jí uchovávat v lednici to po dobu 5 dní.

Jak konzumovat?

Nejlepší čas, kdy můžete tuto směs konzumovat, je ráno před jídlem, na lačný žaludek. Během dne byste tento lék neměli spotřebovávat víc než třikrát. Konzumujte pravidelně a to po dobu 2 týdnů. Váš krevní tlak se výrazně sníží a to spolu s vysokým cholesterolem. Budete se cítit mnohem lépe!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button