Péče o těloPřírodní léčba

Skvělý nápoj, který vás zbaví břišního tuku pouze za 5 dní!

Hubnutí je běh na dlouhou trať, potřebujete také zhubnout rychle a během pár dní? Samozřejmě můžete držet hladovku, ale to není nic dobrého pro lidské tělo. To strádá, nemá dostatečné množství živin, vitamínů a všech potřebných látek. Jak tedy zhubnout správně? A hlavně, jak se zbavit břišního tuku?

Skvělý přírodní nápoj

Tento extrémně účinný nápoj vám pomůže při spalování tuků. Společně se správnou stravou vám pomůže zbavit se břišního tuku a to velmi rychle. Dále umí tento nápoj povzbudit váš metabolismus a spaluje tak skvěle tuky. Umí vypláchnout tukové usazeniny, aniž by způsobil nějaké nežádoucí účinky.

Hlavní přísadou tohoto skvělého nápoje je voda, která pomáhá lidskému tělu v hydrataci. Jen dobře hydratované tělo umí úspěšně shazovat nadbytečné kilogramy. Jak už jsme zmínili, jen samotné popíjení tohoto nápoje nestačí. Nemůžete k němu konzumovat zpracované potraviny, tučné a nezdravé jídla, sladkosti a čekat, že zhubnete a budete mít zase ploché bříško.

Dbejte na zdravé potraviny

Namísto nezdravých potravin a jídel doporučujeme jíst zeleninu, ovoce, ideálně takové, které obsahuje velké množství vlákniny a vody. Například okurky nebo vodní meloun. Pokud je vaše tělo správně hydratováno, nebudete muset řešit problémy s nadýmáním nebo se zácpou. Jak si tento skvělý nápoj připravit?

Ingredience:

  • 8 sklenic vody
  • 1 polévková lžíce nastrouhaného zázvoru
  • 1 střední citron, nakrájený
  • 1 střední okurka, nakrájená
  • 10 až 12 listů máty peprné

Postup:

Vezměte všechny ingredience, dejte do jedné mísy, smíchejte a nechejte působit přes noc. Tento nápoj popíjejte druhý den, po celý den. Měl by nahradit váš příjem vody v průběhu dne. Popíjejte jej alespoň pět dní, abyste viděli výsledky.

Extra hubnoucí nápoj

Tato kombinace způsobuje, že nápoj je silné diuretikum, protože všechny přísady mají přirozené diuretické účinky. To je mimořádným přínosem pro vypalování přebytečných tekutin z vašeho těla. Je tedy logické, že budete-li popíjet tento nápoj, pak budete chodit častěji močit.

Nemusíte se bát, během popíjení tohoto nápoje nebudete dehydratování. Tento nápoj je skvělý detoxifier, vaše pokožka tak bude velmi dobře hydratovaná. Ve skutečnosti vaše kůže bude jasnější, čistší a lepší. Uvidíte, že kromě hubnutí získáte další přínosy pro své tělo.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button